Klemen Bučan bo najverjetneje silvestroval kar na dveh frontah. "Najprej bom doma s punco, večerja, kamin, počakal polnoč, potem pa grem 'delat' - vrtet house na zabavo v Ljubljano. V letu 2012 si želim, da bi čim več delal, da bi se stand up predstava Klemen na Kvadrat dobro prodajala, da bi čim več vrtel muziko in seveda, da bi bil zdrav. Zdaj sem že v letih, pa je treba na zdravje gledati," nam je v smehu dejal Klemen, ki bo iztekajoče se leto ohranil v zelo lepem spominu. "Leto 2011 je bilo super, ker je bilo to prvo leto, ko sem delal zase in samo to, kar me zares veseli, pa še zjutraj sem se skoraj vedno naspal - neprecenljivo." In njegovo najbolj nepozabno silvestrovanje do sedaj? "Hm... Mislim, da sem ravno najbolj nepozabna pozabil... Je bil že hud žur."

Vili Resnik bo silvestrovo preživel delovno na odru. "Letos so me povabili na silvestrovanje v Litijo. Že kar nekaj let so moja silvestrovanja delovna, tako da je to zame skorajda povsem običajen delovni dan. Moje novoletne želje? V tem času si je kar koli želeti zelo težko… Upam samo, da bom prihajajoče leto preživel vsaj tako, kot sem leto, ki se izteka… Želim pa, da bi se stanje malega človeka v naši preljubi Sloveniji izboljšalo in bi bil ta mali človek končno cenjen ter bi imel možnosti preživetja… In bi bil lahko upravičeno ponosen na svojo domovino. V iztekajočem se letu je bilo veliko dobrih in tudi nekaterih slabih trenutkov; ko na koncu vse skupaj premešam, vem, da je tako moralo biti in da bo tako tudi v naslednjem letu. Dogodki so del našega življenja in vsakega posebej, tako dobrega kot slabega, si zapomnim ter vem, da je za nekaj dober… Kot sem že rekel, so bila do sedaj moja silvestrovanja večinoma delovna in tako mi je bilo vsako silvestrovanje posebno zanimivo in drugačno. V vsakem kraju so drugi oziroma drugačni ljudje, vsakič mi je zanimivo opazovati z odra, kako se veselijo ob prestopu v novo leto… Ima pa čar tudi silvestrovanje doma v krogu domačih. Tako sem preživel novo leto pred šestimi leti, ko sem se preselil na Primorsko in sem bil za silvestrovo brez nastopa. Takrat sem bil v sebi nemiren, hkrati vesel, da sem lahko doma na toplem, a hkrati nemiren, ker sem bil vedno navajen nastopov na zadnjo noč v letu. Vsako silvestrovanje je nekaj posebnega."

Miha Dragoš bo zadnji dan v letu preživel na ljubljanskem gradu, kjer bo z ansamblom Aufbiks zabaval goste. "Dogodek zahteva kar obsežen in pester glasbeni program, zato s fanti pridno vadimo," nam je povedal Miha, ki si želi nasmejano in zabavno leto 2012 z veliko novih izkušenj. "Največji želji pa sta narediti čim več izpitov in se dobro pripraviti za svetovni izbor za mistra universe, ki bo spomladi v Dominikanski republiki. Po osvojitvi lepotnega naziva mister Slovenije 2011 za mistra universe si bom tudi najbolj zapomnil iztekajoče se leto, saj so se mi z njim odprli nove možnosti in izzivi. Moje najbolj nepozabno silvestrovanje je bilo lansko, ko smo s prijatelji priredili zabavo, ki je trajala dolgo v noč. Vsak od nas je tisti večer doživel vsaj eno izkušnjo, o kateri smo govorili še več tednov. Resnično je bilo nepozabno in še danes se je rad spominjam."