* Športna dvorana Slovenska Bistrica, gledalcev 30, sodnika: Skudnik (Mežica) in Sever (Brezovica).
* Svit Unimetal: Lukman, Akrap 4, Jež 6, Lamut, Frešer 6, Valentan 8, Štern 16, Dobošič, Cizerl, Gomivnik 18, Veber, Sevčnikar 2, Dirntiš.
* Astec Triglav: Ivartnik, Čulibrk 13, Ambrožič, Bilandžič 14, Planinc 14, Antonič 2, Rop 15, Bežek, Potočnik 1, Štembergar 17, Berčič.

Bistriški odbojkarji so v uvodnem nizu ves čas vodili za nekaj točk, v končnici pa dovolili Kranjčanom, da so se jim nevarno približali, toda vseeno dobili niz.

V drugem so gostje izboljšali sprejem in tudi veliko bolje izvajali začetne udarce, tako da so ves čas vodili in tudi osvojili niz, v tretjem pa so maloštevilni gledalci spremljali podobno igro kot v prvem, ko so si domači odbojkarji v izenačeni končnici priigrali odločilno prednost in povedli v nizih 2:1.

Četrti niz je spet minil v boljši igri gostov, ki so izrabili nekaj napak bistriške vrste, si sredi niza priigrali prednost nekaj točk in jo z zbrano igro obdržali do konca niza. V petem nizu so Kranjčani nadaljevali z zanesljivo igro, povedli z 8:6 in 13:11, pri vodstvu 14:13 pa osvojili odločilno točko.