Na drugi tekmi bodo Radomlje na domžalskem igrišču gostile prvaka Celje, ki je v prejšnjem krogu začelo z boljšo postavo kot proti Mariboru ter premagalo Koper, nemara bo pa tudi prvenstvo poskusilo končati zmagovito. Nenazadnje je tudi geografsko, kakor tudi osebno, bolj povezano z Rogaško, ki bi ji neuspeh Radomelj koristil. Da bi izgubili zadnjo tekmo, bi bilo škandalozno, na tej predpostavki pa je mogoče v prid Celju odigrati vsaj 1,40 vreden dvojni znak.

V soboto zvečer bo razplet letošnje sezone povsem znan. Zvečer pri Muri gostuje Rogaška, ki je krog prej doma osupljivo izgubila z Aluminijem in si dodatno zapletla položaj. Obenem ji grozi administrativna izključitev iz prve lige, o čemer naj bi dokončno odločali prihodnjo sredo. Vprašljivo je, kako bo Oskar Drobne motiviral svojo posadko, obenem pa si Mura želi maščevanja za pokal, kar navaja na 1,42 vreden dvojni stavniški znak na gostitelje, prav tako pa vnovič ne bi presenetil remi za koeficient 3,60.

V nedeljo bodo igrali za drugo, tretje in četrto mesto. Najprej bo trenutno četrti Koper, ki pod trenerjem Bogatinovim kaže boljšo formo, gostil Maribor, kar je tekma, na kateri ne bi smelo manjkati golov, za več od 2,5 skupno pa je na voljo kvota 1,69. Enako velja tudi za tekmo Olimpija – Bravo, na kateri je predvsem goste pričakovati na polnih obratih, kar bi lahko navrglo celo kako presenečenje več, kvota za stavo na več od 2,5 gola pa je 1,74.