Koroško-gorenjsko-štajersko ekipo, ki jo ob prijateljskih družijo še družinske vezi, poleg Klemna Gorenška sestavljajo še njegova partnerka in pevka Lina Rahne, vodja projekta Teja Rajšp, študent medijskih študijev in filozofije Lan Rahne, ilustrator Jernej Kovač Myint ter oblikovalec Gašper Štern. Skupno jim je poslanstvo, da so v teh težkih časih, ko prevladujejo slabe novice, želeli ustvariti nekaj dobrega, kar nas ne bo razdruževalo, ampak zbliževalo.

Dinamična in zabavna igra

Coupling, the Game je zabavna družabna igra, s katero boste svoje prijatelje v 45 minutah spoznali bolje kot prej v vsem življenju, obenem pa se še noro zabavali. Igra je namenjena za dva do šest in več igralcev, starejših od 16 let (oziroma 18 let, če ga igrajo z pivsko razširitvijo Drinkling), ki običajno traja 45 minut. Poleg trdnejših prijateljstev, poglobljenih debat in zabavnega večera njeni ustvarjalci obljubljajo še zdravo mero tekmovalnosti, ogromno smeha, ščepec žgečkljivosti ter za najbolj razigrane tudi kanček petja in plesa.

Več kot petsto kombinacij vprašanj in izzivov

Osnovna verzija igre vsebuje deset mini iger na 120 Coupling kartah, ki v kombinaciji z edinstveno mehaniko ustvarijo zelo dinamično igro. Več kot petsto kombinacij vprašanj in izzivov poskrbi, da je igra še vedno zabavna, tudi ko jo ista skupina prijateljev igra večkrat. Izvod igre je na voljo od 35 evrov oziroma za najhitrejših sto na kickstarterju za 29 evrov. Za vse strastne igralce ustvarjalci pripravljajo tudi razširitve osnovne igre. Ob uspešni kampanji na kickstarterju bodo vsi kupci prejeli brezplačno pivsko razširitev Drinkling. Obljubljajo tudi nadgrajeno razširitev za pare Jaz & ti, ki je bila za valentinovo razprodana v manj kot 48 urah, in še več tematskih razširitev, kot so športne, pevske in morda celo malo bolj pikantne.

Za nepozaben družabni večer

»Družabne igre igram že več kot pol življenja in z marsikatero smo se z družbo res zabavali, a na koncu večera vseeno počutili nekako prazne. Zmanjkali so tisti globoki pogovori in zanimive teme, ki poglobijo prijateljske vezi ter naredijo družabni večer res nepozaben. Zato sem se pred nekaj leti opogumil in odločil, da naredim svojo igro, ki bo povezovala zabavo in res dobre debate. In tako je po kar nekaj poskusih nastala Coupling, the Game – igra, s katero svoje prijatelje in partnerje spoznaš v novi luči in se ob tem ne samo zabavaš, ampak zares zbližaš,« je ob lansiranju igre na platformi kickstarter povedal avtor igre, tudi operni pevec in učitelj petja, Klemen Gorenšek.