Glede na dejstvo, da zgolj v Sloveniji montirate prek 170 kilometrov ograj na leto, je očitno, da kupci zelo cenijo vaše izdelke in storitve.

Kakovost ograjnega sistema in njegovih elementov temelji na skrbni izbiri vhodnih materialov, strokovni izdelavi in natančni montaži. Morda danes še bolj kot kadar koli v preteklosti velja, da je kakovost doma v Evropi. To dejstvo velja za vhodne materiale in za končne izdelke.

Začne se torej s skrbnim izborom dobaviteljev vhodnih materialov za proizvodnjo.

Zadovoljstvo kupcev zagotovimo že na začetku proizvodnega procesa, z vgradnjo najboljših materialov. Stebri naših ograjnih sistemov so izdelani iz jeklenih profilov podjetja Welser Profile iz Avstrije. Mrežni paneli, ki so najbolje prodajan ograjni element, so v naši proizvodnji izdelani iz vroče cinkane žice podjetja Bekaert.

Kako pa skrbite za zaščito pred rjavenjem?

Nujen je postopek vročega cinkanja, ki poskrbi za temeljno zaščito jekla pred vremenskimi vplivi. S postopkom vročega cinkanja so pri nas zaščiteni vsi izdelki. Sledi še barvanje. Za zaščito pred rjavenjem in končni dizajn izdelka poskrbimo s preverjeno kakovostjo izdelkov s tehniko prašnega barvanja proizvajalca IGP Pulvertechnik iz Švice.

Ograja svojo vlogo izpolnjuje, kadar so vrata zaprta ali zaklenjena. Tudi na tem področju je treba poskrbeti za optimalno varnost in zanesljivo delovanje.

Za dolgotrajno in zanesljivo delovanje zapiral, samozapiral, tečajev in ključavnic poskrbimo z vgradnjo kakovostnih in zanesljivih izdelkov belgijskega podjetja Locinox, vodilnega proizvajalca opreme za zunanja vrata in ograje. Celoten postopek izdelave od vhodnih materialov do proizvodnje in montaže ograjnih sistemov tako poteka na ozemlju EU.

Na vprašanja so odgovarjali strokovnjaki podjetja Ograje Kočevar. Njihove rešitve si oglejte na spletni strani www.ograje.com.Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo strokovnjaki za ograje na naslovu elektronske pošte info@ograje.com in brezplačni telefonski številki: 080 23 02. (ktm)