Čeprav mu ponujajo novo enoletno pogodbo, Sergio Ramos ne želi podaljšati z Realom Madridom. Domnevno, ker si želi dvoletnega dogovora pa tudi, ker bi zaslužil 10 odstotkov manj od 15 milijonov evrov, kolikor jih na leto prejme sedaj.

Kot je v televizijski oddaji El Chiringuito razkril španski novinar Josep Pedrerol, se je branilec na temo podaljšanja pogodbe – ta mu poteče po konec letošnje sezone – sestal s predsednikom Reala Florentinom Perezom pred prvenstvenim dvobojem z Elchejem. Nogometni zvezdnik naj bi tedaj dejal, da nove pogodbe ne bo podpisal in bo raje prisluhnil ponudbam drugih klubov, med katerimi naj bi bil tudi PSG.

»Florentino Perez ne verjame, da bo za Ramosa prišla ponudba iz PSG. Vsaj tako so mu zatrdili vodilni možje francoskega prvaka,« je dejal Pedrerol, a dodal, da pri PSG poleg Ramosa v svoje vrste vabijo tudi zvezdnika Barcelone Lionela Messija, ki bo junija prav tako prost igralec. »Po drugi strani so Ramosu pri PSG dejali, da sestavljajo odlično moštvo z Lionelom Messijem na čelu,« je še zatrdil španski novinar.