Potem ko se je napadalec danes zjutraj pripeljal v pripravljalno središče kluba, se tam ni zadrževal prav dolgo. Prizorišče je jezno zapusti, saj mu je klubsko osebje prepovedalo vstop na igrišče. Še pred tem naj bi Balottelli novinarju izjavil: »Kdo zdaj pravi, da nočem trenirati.«

Italijanski mediji so poročali, da je Brescia med minulim vikendom odpustila nogometaša, ker je zavrnil treninge pred nadaljevanjem italijanskega prvenstva. Izgovarjal se je na želodčne težave, za kar je imel tudi zdravniško poročilo. Da se je pozdravil, klubu ni pravočasno sporočil, zato v slučaju treninga ne bi bil zavarovan.

Balotelli je za Brescio, klub iz mesta, v katerem je odraščal, podpisal avgusta lani, v letošnjem prvenstvu je na 19 tekmah dosegel pet golov. Njegova ekipa je po 26 krogih na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice, njene možnosti za obstanek so minimalne.

Nekdanji italijanski reprezentant, za azzurre je zbral 33 nastopov in dosegel 13 golov, je v svoji karieri igral še za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool in Nico, povsod pa je nadrejenim povzročal veliko sivih las.