Zlati vitezi so sicer v zadnjih dveh tretjinah Kralje zasuli s streli, razmerje je bilo kar 35:5, a niso mogli preobrniti zaostanka štirih zadetkov. Po zmagi Kraljev nad Vegasom ter ob porazu Anaheima proti Dallasu (0:3) so hokejisti iz Los Angelesa splezali z zadnjega mesta na zahodu. Po enkrat so za goste zadeli še Alec Martinez, Ben Hutton in Tyler Toffoli, za domačo ekipo pa sta bila uspešna Reilly Smith in Max Pacioretty. Kopitar vodi po številu podaj in točkah proti Vegasu, saj je na dosedanjih 12 tekmah proti zlatim vitezom dosegel osem podaj in skupno dvanajst točk.

"Ni treba posebne motivacije, saj smo v Las Vegasu: čas je za šov!" je dejal Campbell po tekmi in dodal: "Tu je vedno zabavno igrati in bivati v tem mestu, z navijači in ekipo, ki jo imajo tu. Ni se ti treba prav nič prisiliti k dobri igri, se posebej motivirati, saj je tu vedno zabavno igrati."

Z današnjo podajo na 46. tekmi to sezono je sicer Kopitar prišel do jubilejne 600. podaje v 13-letni karieri lige NHL in je drugi podajalec LA Kings za Davom Taylorjem (638). Dvaintridesetletni slovenski zvezdnik je sicer to sezono vknjižil 40 točk; od tega 16 zadetkov in 24 podaj. Naslednja tekma kralje čaka v soboto, kot bodo gostovali v Raleighu pri Carolina Hurricanes.