Kopitar je domače v vodstvo popeljal že v tretji minuti, za preobrat pa sta poskrbela Jamie Benn v 35. in Blake Comeau v 36. minuti. »Tekma je bila z naše strani toplo-hladna. V prvi tretjini je bilo v redu za nas, v drugi pa so nas napadli in nismo mogli povečati prednosti. V tretji pa so tekmeci pokazali, da so zelo samozavestni. Ob njihovem vodstvu so dovolili več igre v njihovi tretjini, a so se zavedali, da lahko opravijo svoje delo in zadržijo prednost. To so tudi storili. Nekajkrat smo bili sicer blizu, a plošček nikakor ni hotel v mrežo,« je po tekmi za lakingsinsider.com povedal trener Todd McLellan.

Znova se je pokazalo, da je Kopitar najboljši mož Kraljev, na zadnjih petih tekmah ima dva gola in štiri podaje. Skupaj je v sezoni dosegel 16 zadetkov in je pri tem najboljši v ekipi, prav tako vodi pri podajah in posledično po točkah. Obenem pa je na tekmi proti Dallasu dosegel svoj 328. zadetek v dresu Kraljev in je zdaj na četrtem mestu med strelci franšize, prehitel je Bernieja Nichollsa.

Kralje zdaj čaka pet tekem v gosteh, začeli bodo že v noči na petek v Las Vegasu. Na preostalih dveh tekmah večera je Winnipeg v gosteh po kazenskih strelih s 4:3 odpravil Toronto, pri čemer je odločilni kazenski strel zadel Blake Wheeler (Auston Matthews je dvakrat zadel za Toronto), Philadelphia pa je bila doma s 3:2 boljša od Washingtona. Kevin Hayes je ob igralcu manj dosegel zmagoviti zadetek v 38. minuti.