Karan naj bi prav to skladbo namreč že zaigral pred dvema letoma v Visokem v Bosni in Hercegovini. Posnetek Karanovega nastopa v Visokem je mogoče najti na youtubu, kjer je objavljena reportaža tamkajšnje lokalne televizije, v kateri govorijo prav o tej pesmi, saj jo je Karan takrat premierno predstavil občinstvu. Z omenjeno skladbo bi Karan moral lani sodelovati tudi na delavnici Semirja Osmanagića, ki je bila organizirana na festivalu Lent v Mariboru, a je pevec to zanikal. Osmanagić je znan kot raziskovalec tako imenovanih bosanskih piramid v Visokem.

Karan odgovarja, da je v Visokem odigral drugačno različico pesmi, kot je tista, ki jo je poslal na Doro, a da se je zato, da bi se izognil kakršni koli kontroverznosti, odločil, da od nastopa odstopi. Vsem nastopajočim želi veliko sreče, sam pa bo skladbo objavil spomladi kot singel. Karan je na izboru za pesem Evrovizije leta 2000 v Stockholmu s skladbo Kada zaspu anđeli osvojil deveto mesto.

Na Dori bo prihodnje leto nastopilo 16 izvajalk in izvajalcev, med njimi tudi skupina Colonia in njihova nekdanja pevka Indira, ki pa ne bosta nastopili skupaj, temveč vsaka s svojo pesmijo.