V skupini A je najprej Kosovo premagalo Češko z 2:1, Patrick Schick je goste popeljal v vodstvo, zmago, drugo na četrti tekmi, pa sta gostiteljem prinesla Vedat Muriqi in Megim Vojvoda.

Angleži pa so proti Bolgarom upravičili vlogo favorita in zmagali s 4:0 ter s tretjo zmago na tretji tekmi ostajajo na vrhu skupine. Junak tekme je bil Harry Kane s tremi zadetki, enega je dosegel z bele točke, pri golu Raheema Sterlinga pa je bil podajalec.

V skupini B so Ukrajinci trdno v vodstvu, imajo štiri zmage in neodločen izid. Danes so v gosteh s 3:0 premagali Litvo. Oleksandr Zinčenko, Marlos in Ruslan Malinovski so bili strelci za Ukrajino.

V večerni tekmi pa je Srbija gostila Portugalsko in izgubila z 2:4. Srbi imajo po štirih tekmah zgolj štiri točke, Portugalci pa so na tretji tekmi po dveh neodločenih izidih vpisali tri točke. William Carvalho, Goncalo Guedes, Cristiano Ronaldo (bržčas iz prepovedanega položaja) in Bernardo Silva so bili strelci za zmagovalce, Nikola Milenković in Aleksandar Mitrović pa za poražence.

V skupini H je Islandija s 3:0 premagala Moldavijo, ima štiri zmage in poraz. Francija ima enak izkupiček, potem ko je s 4:1 premagala Albanijo. Dvakrat je zadel Kinglsey Coman, po enkrat pa Olivier Giroud in Jonathan Ikone. Antoine Griezmann je ob tem zapravil najstrožjo kazen. Sokol Cikalleshi je ob koncu le kozmetično popravil izid.

Štiri zmage in poraz pa ima tudi Turčija, ki pa se je dolgo mučila z Andoro, na koncu pa zmagala z 1:0 in golom Ozana Tufana v 89. minuti.