#TeamZorman se je čez poletje okrepil s slovitim Talantom Dušebajevim, Ivanom Čupićem, Davidom Davisom, Juretom Dolencem in Julenom Aguinagaldejem.

Na drugi strani je ekipo pospešeno sestavljal tudi njegov tekmec. Zadnjo zmago kariere bodo skupaj z glavnim akterjem v #TeamZvizej lovili Ivano Balić, Iker Romero ter slovenska reprezentančna trojica Sergej Rutenka, Renato Vugrinec in Vid Kavtičnik. Ker pa je do rokometnega spektakla še več kot mesec dni, se bosta zasedbi le še krepili.

Da imamo Slovenci res radi rokomet govori tudi dejstvo, da je za tekmo prodanih že več kot 1500 vstopnic. Vstopnice so še na voljo, na spletni strani mojekarte.si. Celjska dvorana sicer sprejme 5000 gledalcev. Ti bodo poleg rokometne poslastice deležni tudi bogatega spremljevalnega programa. Kot se za slovo dveh rokometnih legend spodobi, se bo vse začelo že pred dvorano, nadaljevalo s posebno predstavitvijo ekip ter vmesnimi točkami, ki ljubiteljev rokometa ne bodo pustile ravnodušnih.

Zorman in Žvižej držita vsak svoj reprezentančni rekord, Zorman v številu nastopov (225), Žvižej v številu doseženih golov (702). »Bolj kot se bliža Rokometna simfonija, bolj na trnih sem tudi sam. Veselim se srečanja z vsemi rokometnimi prijatelji, podporniki in navijači. Želim si napete in dobre tekme, ki si jo bom, prepričan sem tako, zapomnil za vse življenje,« je pred spektaklom dejal Zorman.

»Zelo se veselim tekme v moji domači dvorani. Vzdušje v Celju je vedno izjemno in prepričan sem, da bodo gledalci takšnega pripravili tudi za naju z Urošem. Želim si nepozabnega večera, s katerim se bom tudi sam poklonil karieri in rokometu,« pa je navijače povabil Žvižej.