Tanja Žagar praznuje sedemintrideset let

Priljubljena pevka in zmagovalka letošnje sezone šova Zvezde plešejo je na instagramu sporočila, da je dopolnila sedemintrideset let. Ob jubileju je sledilcem na instagramu ponudila nekaj posnetkov sebe v kopalkah in povedala, da se kot sedemintridesetletnica počuti izjemno. Označila je tudi lokacijo nastanka fotografij – menda so nastale v Maroku, a najverjetneje gre le za varovanje zasebnosti. Že pred nekaj tedni se je namreč podobno pošalila, saj je nastanek serije fotografij iz kranjskega nakupovalnega središča pripisala Španiji, avstralskemu parlamentu in Malti.

Božal zajčka, potem pa na dopust

Preden se je ekipa TV-oddaje Dobro jutro odpravila na poletni premor, so v studiu med drugimi gostili zajčjega mladiča z imenom Mare, ki ga je v rokah nosil eden od voditeljev, evrovizijski strokovnjak Andrej Hofer. Fotografijo so objavili na uradnem profilu oddaje, posnetek pa je tudi vse, kar nam bo Hofer ponudil do septembra. V nasprotju z drugimi člani voditeljske zasedbe, ki fotografije s svojih poletnih počitnic javno objavljajo na instagramu, Hofer namreč bolj ceni zasebnost. Profil ima zaklenjen, zato so njegovi poletni utrinki dostopni le najtesnejšim prijateljem in znancem.
View this post on Instagram

Andrej in Mare 😁

A post shared by Oddaja Dobro jutro (@oddaja_dobrojutro) on

Jernej Tozon na moškem oddihu

Čuk Jernej Tozon letošnje poletje preživlja v kombinaciji glasbenih nastopov in občasnih morskih oddihov na čolnu, nam sporoča prek svojega profila na instagramu. Trenutno je na enem takšnih dopustov v družbi moških kolegov. V tokratni zasedbi sta med drugimi nekdanji hokejist Igor Hriberšek in frontmen zasedbe Mambo kings Aleš Bartol. Največjo pozornost sledilcev je sicer pritegnil eden od kolegov, ki se je v morju okopal gol, zaradi česar je ena izmed sledilk pohvalila njegovo mednožje.

Marko Potrč včasih tudi počiva

Na svoja telovadna pretiravanja ponosen televizijski voditelj Marko Potrč je tokrat na instagramu presenetil z nekoliko manj običajnim utrinkom svojega vsakdana – fotografijo, na kateri počiva na domačem vrtu, pije kavo in opazuje, kako napredujejo zasajene rastline, s katerimi zagotavljajo prihodnost čebele sivke. Zatrjuje, da ne pretirava, če reče, da so tako videti njegova najljubša nedeljska jutra. Seveda pod pogojem, da mirujoči rutini sledi obvezna kolesarska tura.

Sebastiana popolnoma prevzele tajske opice

Štajerski pevec, plesalec in zadnja leta predvsem spletni vplivnež s področja mode in turizma Sebastian je trenutno na Tajskem. Tam so kulisa za nastanek zavidanja vrednih posnetkov običajno predvsem sanjske plaže, Sebastiana pa vseeno bolj navdušujejo tamkajšnje prostoživeče opice. Druženju z njimi je v zadnjih nekaj tednih posvetil že kar nekaj objav. Večkrat je poudaril, da gre za morda najboljšo izkušnjo v njegovem življenju. Pa četudi so živali, priznava, v resnici še kar agresivne.

Savina Atai ima drugačne predstave o koktajlih

Gurujka duhovno in telesno izpopolnjenega življenja Savina Atai je trenutno v svoji poletni rezidenci, torej na Kreti, kjer dela in v vili z bazenom živi njen zaročenec. Tam med drugim ureja vrt, nam prek instagrama mimogrede razloži, katero sadje in zelenjava blagodejno učinkujeta na hormonsko ravnovesje, privošči pa si tudi kakšen koktajl ob bazenu. Seveda ne takšnega, kot ga ima večina v mislih – modri zvarek v kozarcu na fotografiji je namreč brezalkoholni napitek iz superživil in kokosa, ki pomlajuje, krepi libido in energijo ter »razvaja hormone«.
View this post on Instagram

CRETE & BLUE INFUSION OF SENSUALITY💙💙 Ledena kokosova smetana+mešanica ČAROBNICA💙 TO sem si vedno želela: da lahko pijem najbolj zdrav,okusen in užitka poln koktejl,ki pomlajujeje,povečuje libido in energijo,ter razvaja tvoje hormone.💙💙 VEDNO VEDNO naj bodo tvoje želje tvoj GPS,so glas tvoje duše in z njimi boš prižgal/a svet!!!🎆🎇NIKOLI ne verjemi ne glasu sabosaboteže v tebi ali v drugih,da nečesa ne zmoreš, da nisi dovolj,ali da si preveč....POPOLN/A si,ničesar drugega ne rabiš,kot odprto srce,GPS in strast...vse se ti bo sestavilo sproti in vsa podpora bo prišla!!!! Bolj kot si slediš svojemu GPS-u,bolj polepšaš moj svet,bolj jaz svojemu,bolj tvojega.💙💙💙💙 PS 3.7. v sredo ob 20ih,na FB v ŽIVO,ti pa povem kaj vse in zakaj sem namešla v svoja superživila 5 Žensk v tebi in kaj vse dobiš s tem najbolj uničikovitim sistemom beautyživil💙💙💙💙 #5womenwithinme #superfoods #beautysuperfoods #horomonehealth #followyourdreams #followyoursoul #sensuality

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on