Miran Rudan nima vere v ljudi

Zaznali smo, da Miran Rudan, nekoč in trenutno ponovno vokalist zasedbe Pop Design, svoj profil na instagramu uporablja predvsem za to, da se pritožuje oziroma obupuje nad ljudmi. Večino objavljenih fotografij, pa naj bodo z nastopov ali iz zasebnega življenja, je namreč opremljenih z motivacijskimi izreki oziroma razmišljanji o človeški dvoličnosti oziroma človeški nepoštenosti na splošno. Dobri ljudje, med katere se najbrž prišteva tudi sam, zaradi tega trpijo, a se tudi krepijo. »Nekateri ljudje so tako ponarejeni, da če bi jim pogledali za njihov vrat, bi videli napis Made in China,« je razmišljal ob zadnji objavi in vsem sledilcem zaželel, da bi imeli s takšnimi primerki čim manj stika.

Luka Dončić še vedno na počitnicah

Slovenski NBA-zvezdnik Luka Dončić ima zaradi slabe uvrstitve svojega moštva daljše počitnice, kot bi pričakovali, a sodeč po objavah z instagrama prosti čas preživlja v najboljši družbi. Kot smo razbrali z njegovega profila, se je z dekletom Anamarijo Goltes in prijatelji odpravil na grški Santorini, kjer počitnikujejo v vili z manjšim bazenom, občasno pa se po morju vozijo s čolnom oziroma se pomerijo v partiji tenisa. Nad lokacijo dopusta se v komentarjih med drugim navdušuje nogometaš Jan Oblak, najdejo pa se tudi sitnobe, ki mlademu košarkarju ne privoščijo počitnic in menijo, da bi se moral namesto oddiha že potiti na treningih in se pripravljati na novo sezono.
View this post on Instagram

🌊

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Zvone Šeruga ne neha objavljati prsi

Popotnik oziroma zavezani fotodokumentarist ženskih teles po svetu Zvone Šeruga se na instagramu trenutno navdušuje nad afriškimi kulturami, predvsem tistimi, kjer se ženske prebivalke sprehajajo naokoli zgoraj brez. Trenutno namreč zbira prijave za potovanje v Namibijo in očitno se mu zdi, da so tamkajšnje prsi za to najboljša reklama. Ob tem se je sicer ponovno jezil nad pravili instagrama, ki prepovedujejo objavljanje golote. »So zakrite prsi zares že dovolj, da svet rešimo pred popolnim razvratom in božjo kaznijo,« se sprašuje Šeruga, ki je moral pred objavo ponovno zakriti prsne bradavice fotografiranih žensk, ki sicer niso nujno seznanjene s spletno distribucijo posnetkov njihovih teles.

Werner opozarja, da snema novo glasbo

Pevec Werner je veliko časa promoviral zgolj kravate, dežnike in parfume s svojo podobo, zdaj pa nas je na instagramu opozoril, da snema tudi novo glasbo. Naslova nove pesmi izvajalec, ki se rad pohvali, da redno razprodaja večje koncertne dvorane, sicer še ni izdal, na instagramu pa je vendarle razkril, da te dni snema videospot v železniškem muzeju in da se je na neizprosno resnicoljubne kamere pripravil z obiskom kozmetičnega salona.
View this post on Instagram

In action💪New song...new video👍

A post shared by Werner Werner Brozovic (@wernerbrozovic) on

Predsednik Pahor spet sedi na mizi

Predsednik republike Borut Pahor je zadnje čase naklonjen novi fotokompoziciji – rad ima, da ga fotografirajo, medtem ko sedi na svoji delovni mizi. Sproščeni državnik se je na mizo v svoji pisarni prejšnji teden usedel v družbi kolesarja Primoža Rogliča, pred dnevi pa je na tem mestu gostil še hokejskega zvezdnika Anžeta Kopitarja. Zaznati je bilo nekaj zgražanja državljanov, a pretežno zaradi dejstva, da sta se športnika pri predsedniku Pahorju oglasila kar v kratkih hlačah.

Ana Tavčar in Helena Blagne kot v filmu

Voditeljica jutranjega razvedrilnega programa na nacionalki Ana Tavčar se je pred dnevi družila s Heleno Blagne. Ob kozarcu vina sta bili v piranski gostilni, televizijka pa je snidenje doživljala precej dramatično. Na instagramu je zapisala, da sta se počutili kot na setu filma v Provansi oziroma »brez misli sredi toskanske vasice«, vsekakor pa »preprosto in hedonistično«. Najbrž je k pretiranemu odzivu na obisk lokala prispeval pevkin velik klobuk, v vsakem primeru pa se je Tavčarjeva spomnila še na stare Rimljane, ki so živeli filozofijo hedonizma in sta jo tisti dan izkusili še sami. Lahko da gre za izkušnjo v starorimskem slogu, obstaja pa tudi možnost, da mora Ana Tavčar preprosto večkrat od doma.