Pevka je letos odpovedala svoje nastope v Las Vegasu, zdaj pa je njen menedžer Larry Rudolph v intervjuju dejal, da dvomi, da se bo Britney sploh še kdaj vrnila na odre. Rudolph, ki je bil njen menedžer med letoma 1998 in 2004 ter nato spet od leta 2008 naprej, je dodal, da je bila odpoved stalnega nastopanja v Las Vegasu neizogibna. Oče Britney Spears je okreval po smrtno nevarni bolezni, pevkina zdravila pa so nehala delovati, zato se je njeno duševno stanje močno poslabšalo.

Kot pravi Rudolph, ga je pevka v času, ko je želela nastopati, klicala vsak dan, zdaj pa ni bil z njo v stiku že več mesecev, zato sklepa, da si resnično ne želi več nastopati.

Britney Spears je zaslovela leta 1999 s skladbo …Baby One More Time in postala najbolje prodajana najstniška izvajalka vseh časov. Hitro je dobila naziv pop princesa, a se je njeno duševno zdravje ves čas slabšalo. Leta 2007 je medije šokirala s tem, ko si je v nekem salonu sama pobrila glavo, večkrat se je tudi znesla nad fotografi. Po okrevanju se je leta 2008 vrnila na odre, od leta 2014 pa je nastopala kot rezidenčna pevka v Las Vegasu.