Adrian Kempe, Brendan Leipsic in Ilija Kovaljčuk so prispevali gol in podajo, vratar Jonathan Quick je zbral 29 obramb. Za Chicago je dva gola dosegel Brandan Perlini, njegova udarna napadalna trojka Patrick Kane, Jonathan Toews, Brandon Saad pa tokrat ni vknjižila niti točke.

»To je bil eden glavnih razlogov, da smo končno dobre volje zapustili led. Nekaj takega smo potrebovali, odigrali smo perfektno. Če bo vsak igralec pokazal tako igro, kot jo je danes, lahko upamo na boljše obdobje,« je bil zadovoljen Kempe, eden od štirih igralcev, ki so premagali vratarja Coreyja Crawforsa, ki je ubranil 19 strelov, tudi enega Kopitarjevega.

Slovenec je bil podajalec pri zadnjem golu - ekipi sta v serijah dosegli po tri zadetke, kralji so povedli s 3:0, Chicago je izenačil, po izenačenju pa so gostitelji spet dosegli tri gole, piko na i je postavil Brown, ki je odigral 1.100. tekmo v ligi in dosegel 276. zadetek, z njim je postal šesti strelec Los Angelesa vseh časov, na lestvici je prehitel Butcha Goringa.

Zanimivo je, da sta oba vratarja v statistiko vpisala podajo, to se je v NHL zgodilo prvič po letu 2012.