Mladi košarkarski zvezdnik Univerze Duke, ki mu številni poznavalci napovedujejo, da bo prva izbira naslednjega NBA nabora, se je znašel na tleh po vsega 33 sekundah tekme. Ob preigravanju se mu je povsem raztrgala leva superga, tako da ga je raztegnilo, pri čemer naj bi si poškodoval koleno.

Zaenkrat še ni jasno, kako resna je poškodba, a spodbudno je vsaj dejstvo, da je Williamson lahko sam odšepal z igrišča. Superga opremljevalca Nike je po drugi strani ni odnesla najbolje. Nastope naslednjega LeBrona Jamesa, kot mu pripisujejo navijači in strokovni komentatorji, so si v zadnjem mesecu med drugim ogledali nekdanji ameriški predsednik Barack Obama, glasbenik Jay Z, boksarski šampion Floyd Mayweather in košarkarski zvezdnik James osebno.

Osemnajstletnik iz Severne Karoline slovi predvsem po atletskih sposobnostih, ki jih kaže, pri tem pa je fascinatno to, da ima ob dobrih dveh metrih višine kar 129 kilogramov. Nekatere njegove navdušujoče poteze si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Uporabniki družbenih omrežij so se med drugim pošalili, da se Zion znajde med vrhunci tekem celo takrat, ko se poškoduje.