• Namenjena je vsem, ki želite prelistati časopis Dnevnik na svojem telefonu in tabličnem računalniku ter vam je pomembno, da ima novičarski izdelek svoj začetek in konec.

• Nova izdaja je na voljo vsak dan okrog druge ure ponoči, torej še preden pride papirnata izdaja v kioske ali vaš poštni nabiralnik.

• Poleg aktualnih v aplikaciji najdete tudi arhivske izdaje časnika Dnevnik in njegovih prilog Objektiv, Pilot, Nika in Moj dom.

• Uporaba je enostavna, izberete izdajo, ki jo želite prenesti, nato se z drsenjem prstov pomikate prek posameznih strani, izbrani članek pa odprete s klikom nanj.

Vabljeni k namestitvi in branju.

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom iOS

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android

Ste že Dnevnikov naročnik?

Aplikacija je brez doplačila na voljo vsem naročnikom tiskane izdaje časnika Dnevnik. Vanjo se prijavite z enotnim uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ju ustvarili na spletnem portalu Dnevnik.si. Če je še niste, registracijo enostavno opravite tukaj.

Ponujamo vam tudi možnost sklenitve naročnine na Dnevnikov digitalni paket, prvi mesec za samo 1 EUR, nato pa za 14,90 EUR na mesec. Naročite se lahko s kreditno kartico ali prek položnice.

Digitalni paket Dnevnik vam omogoča neomejen dostop do vsebin, objavljenih na spletnem portalu Dnevnik.si, neomejen dostop do mobilne aplikacije časnika Dnevnik ter aplikacije Dnevnik.si. Pomembno ‒ v sklopu ene naročnine lahko do vseh ugodnosti dostopata dva uporabnika.

Mobilna aplikacija Dnevnik.si

Vsem, ki si želite večje ažurnosti, je še vedno na voljo aplikacija Dnevnik.si, katere vsebina se čez dan posodablja z aktualnimi novicami, ki jih objavljamo vsakih nekaj minut. Za prebiranje zaklenjenih člankov se morate prijaviti z enotnim uporabniškim računom, ki je v uporabi tako v mobilni aplikaciji kot na spletnem mestu Dnevnik.si.

Aplikacija za naprave z operacijskim sistemom iOS

Povezava za naprave z operacijskim sistemom Android

Veliko užitkov ob spremljanju naših vsebin.

Boris Upelj, urednik Dnevnik.si