Katoliški mediji vztrajno šaljivi

Izdelovanja spletnih memov so se najprej lotili na instagram profilu Krščanski meme, zdaj pa se zabavi pridružujejo še na bolj tradicionalnem katoliškem mediju, radiu Ognjišče. Takole je videti avto pred cerkvijo med mašo, ko zmanjka parkirnih prostorov, so se pohecali, ne preveč ekološko osveščena šala pa se je zdela posrečena tudi zvezdniškemu župniku Martinu Golobu, ki je pod fotografijo zapisal “edino, če si v župniji Prihovo”, pri čemer se je morda pošalil o nedostopnosti cerkve z motornimi vozili ali pa, da v omenjeni župniji preprosto ni prevelikega zanimanja za cerkvene obrede.

Najprej ples ob drogu, zdaj tečaj masaže

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj se zadnje mesece na instagramu pretežno hvali s tečajem plesa ob drogu, zdaj pa je sporočila, da bo seznam spretnosti dopolnila s še enim z dodatnim izobraževanjem. Udeležuje se namreč tečaja klasične masaže, sporoča svojim sledilcem in dodaja, da je tudi masiranje nekaj, kar bi že več let rada obvladala. Željo si izpolnjuje v salonu hotela M v Šiški, za poskusnega zajčka pa se je v komentarjih že javila Indira Ekić, nekdanja tekmovalka shujševalnega resničnostnega šova The biggest loser.

To je najlepša jadranska riba, meni Samo Login

Najbogatejši Slovenec in ljubiteljski fotograf Samo Login sledilce na instagramu redno zalaga z bližnjimi posnetki eksotičnih živali, a poleg havajskih koralnih grebenov, pingvinov z Antakrtike in tanzanskih leopardov včasih prostor nameni tudi kakšni bolj domači vrsti. Na primer rdeči bodiki oziroma škarpeni na pričujoči fotografiji, po njegovem najlepši ribi, kar jih premore Jadransko morje.

Boris Koprivnikar je spet motiviran

Nekdanji minister za javno upravo, ki se je konec lanskega leta na očitke o korupciji zaradi psihičnega pritiska odzval z odpovedjo delovnega razmerja, je v novo leto že vstopilm bolje razpoložen. Kot samostojni podjetnik nudi svetovalne storitve pod imenom Sincular, kjer nudi, kot piše v angleškem jeziku, “trajnostne inkluzivne rešitve za krožno rast”. Očitno posel cveti, saj je v prazničnem času pripravil tudi nekaj promocijskega gradiva z logotipom svojega podjetja, med drugim skodelico in majico, ki jo na fotografiji z instagrama nosi tudi sam.

Jan Plestenjak in njegov avto se ne kvarita

Zvezdniški kantavtor iz Strunjana nam ta teden na instagramu ponuja primerjavo med sabo in starinskim avtomobilom znamke Mercedes. Sam ima 45 let, avto pa 30, je Plestenjak zapisal pod skupno fotografijo in primerjavo nadgradil še z opazko, da se v resnici oba še kar dobro držita, saj se ne kvarita kaj dosti. Kot je v navadi, so se v komentarjih ponovno oglasili pevčevi zvesti privrženci - tokrat med drugim s komplimenti, kot sta “kvaliteta na kvadrat” in “klasika se ne kvari”.

Jernej Tozon je na smučanju okušal viski

Najpopularnejši čuk Jernej Tozon je v zadnjem obdobju na instagramu objavljal utrinke smučarskega izleta s svojimi moškimi prijatelji, ki niso Jože Potrebuješ ali ostali glasbeni sodelavci. V kombinezone živahnih odtenkov napravljena druščina se je namenila v švicarske Alpe, kjer so se poleg premagovanja snežnih strmin zabavali tudi drugače - na primer ob kaminu v družbi viskija. Fotografijo miniaturnih flašk Jamesona je Tozon opremil s podpisom “naj slika pove vse”, in slika skromno načetih stekleničk nam pove predvsem, da so fantje sramežljivi pivci žganih pijač.
View this post on Instagram

Naj se vecer zacne# pajkice soba 12😀😂

A post shared by jernej (@jernejtozon) on