Predsednikov sin na spletu vse intimnejši

Luka Pahor v prazničnih dneh na instagramu ni praznoval družinske, ampak romantično idilo. Objavil je namreč serijo fotografij, na katerih je v družbi svoje izbranke, ki bi jo lahko ali pa jo celo bodo uvrstili v kakšno modno revijo. Par se je za fotoseanso, ki je delno nastajala v galeriji, delno pa na parkirišču za kolesa oziroma ob gradbišču, odel v črnino, na enem posnetku pa sta celo kadila vsak svojo cigareto. Prizor ni navdušil vseh. »Lep par. Edino škoda, da kadita,« je fotografijo kajenja komentirala ena od razočaranih sledilk.
View this post on Instagram

We share too much

A post shared by Luka Pečar Pahor (@lukapahor) on

Filip Flisar narezek odložil pri hčeri

Znani brkati in bradati krosist se to sezono morda sooča z nekaj tekmovalnimi izzivi, bolj veselo pa je za smučarja prostega sloga v prostem času. Na instagramu med ostalim objavlja nasvete o negi obraznih dlak, pa tudi veliko posnetkov svoje družine, ki ga občasno pospremi tudi na tekme. Pred dnevi je na primer objavil fotografijo svoje pol leta stare hčere v otroškem vozičku, ki mu je priročno služil tudi za to, da je nanj odložil krepčilni mesni narezek.

Lorella Flego nazdravlja s šampanjcem

Kot je razbrati z njenega profila na instagramu, se modna strokovnjakinja Lorella Flego ne obremenjuje preveč z dejstvom, da so ji na TV Slovenija modno oddajo Bleščica preoblikovali v rubriko v jutranjem programu. Na fotografijah je te dni ob prazničnem drevesu večkrat nazdravljala s šampanjcem znamke Moet, ki poleg ponudnikov kozmetičnih storitev očitno sponzorira njene spletne aktivnosti.

Tanja Žagar kot hotelska sobarica

Pevka Tanja Žagar najverjetneje snema prizore za novi glasbeni videospot, saj je na svojih družbenih profilih zadnje dni objavila nekaj fotografij iz šentiljskega hotela in kazina Mond, kjer se je med drugim sprehajala oblečena v hotelsko sobarico. Posnela je dve različni fotografiji – eno med opravljanjem delovnih obveznosti in drugo med počitkom, ko se sobarice očitno udobno namestijo na kavču hotelskega apartmaja. Nazadnje je le sporočila, da se poslušalcem obeta nova pesem, in sicer popevka z naslovom Pet do polnoči, ki jo bo glede na naslov morda izdala kar na silvestrski večer.

Šolski minister za praznike v gozd

Minister za izobraževanje, znanost in šport Jernej Pikalo se v uvodnem opisu na svojem profilu na instagramu skromno opisuje takole: »Učenec. Vedno.« Vedoželjni minister se je tako na instagramu pokazal že med plezanjem na otroško igralo, decembra je s sledilci delil fotografijo značke proti pokanju petard, pred sabo pa celo pazljivo iztegnil tako imenovano luč miru iz Betlehema, ki si jo ljudje v okviru akcije skavtov ta mesec podajajo med sabo. Minister je med prazniki nazadnje pobegnil v gozd. »Vse, kar potrebujeva za nekaj dni v gozdu, in seveda drug drugega,« je pred odhodom v divjino, ki se očitno odvija v dvojini, zapisal pod posnetkom nahrbtnika, bralne tablice in zajetnega kupa literature, ki vključuje moderno zgodovino Velike Britanije in se vsekakor zdi pretiran zalogaj za nekajdnevno druženje v paru.

Čuki imajo nove kavbojke

Člani glasbene zasedbe Čuki so se opremili z novimi sponzorskimi oblačili, ki jim bodo v prazničnem času morda koristila tudi na družinskih druženjih. Odpravili so se namreč v celjsko trgovino s hlačami iz džinsa Pepe Jeans in tam s prodajalko oziroma z lastnico celo posneli skupinsko fotografijo, na kateri se je pri poziranju posebno potrudil Jernej Tozon, ki je za boljšo postavitev splezal na lestev. Na fotografiji lahko opazimo, da so se glasbeniki v primerjavi s svetovalko v trgovini odločili za bolj klasične modele kavbojk brez strganin, po kakršnih v zadnjem času radi posežejo mladi kupci.
View this post on Instagram

@pepejeanscelje

A post shared by jernej (@jernejtozon) on