Zvone Šeruga ne mara cenzure

Popotnik Zvone Šeruga na instagramu vabi avantur željne popotnike, da se mu pridružijo na prihodnjih pustolovščinah, a jezi se tudi nad pravili družbenega omrežja, ki ne dovoljujejo objave golega oprsja žensk. »In zakaj moram jaz te neumnosti po joških risat,« se sprašuje pod fotografijo pripadnice plemena iz Namibije, ki ji je golo oprsje prekril s srčki. »Jao, najbolj naravna lepota tega sveta je prepovedana – kaj pa vsi ostali silikoni in riti na teh straneh?« se še čudi nad svetom, ki mu ne omogoča sproščenega objavljanja posnetkov tujih golih žensk. Zainteresirane izletnike kljub vsemu že maja vabi v Namibijo, kjer si bodo takšne prizore lahko ogledali v živo.

Matjaž Nemec oglašuje svoje sprehode

Poslanec Socialnih demokratov Matjaž Nemec se je proti koncu minulega leta razšel s soprogo Iryno Osypenko in takrat smo se spraševali, kdo bo prevzel skrbništvo nad njunim psom Maxijem. Doslej smo ga zaznali na Nemčevem instagramu, posnetek sprehoda v naravi pa se je pred nekaj dnevi uporabnikom celo prikazoval kot oglas. Zakaj se je Matjaž Nemec prav zdaj odločil za oglaševanje pasjega sprehoda, ni znano, predstavljamo pa si, da je objava tako dosegla zainteresirane predstavnice nasprotnega spola, ki se navdušujejo nad ljubitelji živali.
View this post on Instagram

#maxisuperstar 😁 #dog #Slovenia

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec) on

Anže Logar se je odklopil na Sardiniji

Poraženi kandidat za ljubljanskega župana Anže Logar je praznike preživel na Sardiniji, kjer je, kot je zapisal na instagramu, odklopil možgane. Na jugu italijanskega otoka je med drugim jadral, pomakal noge v morje, se znašel v cestnem zastoju, ki ga je povzročila čreda ovac, nazadnje pa se še po domače zleknil na kraljevskem fotelju in užival v razgledu s sončne terase. Ob tem je naznanil, da se vrača »nazaj v prihodnost«, sledilcem pa namesto zdravja, veselja in sreče zaželel uspešno in »učinkovito« novo leto.

Jan Plestenjak ponosen nase

Slavni strunjanski pevec je v sodelovanju z Modrijani in Zdenkom Cotićem - Cotom pripravil videospot za romantično balado Dal bom besedo, v kateri spremljamo poročni slavji mladega in starega para. Videospot ima na kanalu Youtube doslej okoli 90.500 ogledov, o izdelku pa je Plestenjak spregovoril tudi v komentarju pod še enim avtoportretom s sončnimi očali, ki ga je objavil na svojem instagramu. »Ponosen. Odprite srca… vaš Jan,« nas vabi k poslušanju in ogledu, poslušalke pa so že navdušene – večina se strinja, da je balada čudovita, ena od njih pa je celo pripomnila, da takšnih skladb v svetu na splošno primanjkuje.

Tanja in Đuro s športnimi dosežki

Šaljiva zvezdniška zakonca Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro sta na instagramu objavila fotografijo iz produkcijskega studia v Ljubljani, na kateri držita v rokah zlati kipec. Tanja Ribič se je menda uvrstila na drugo mesto moškega turnirja v namiznem tenisu, Đuro pa je menda zmagal v biljardu. Temu se je čudil eden od režiserjevih prijateljev in zapisal, da je šlo gotovo za partijo v domu starostnikov, saj Đuro nagrade sicer ne bi osvojil. Igralko je pripomba nadvse zabavala, dodala pa je še, da je bila tekma napeta in nevarna, pa čeprav v resnici ni imel konkurence.

Challe Salle najprej na strelišče, potem v velnes

Trenutno najuspešnejši domači izvajalec popularne glasbe se je konec leta očitno odpočil od natrpanega decembrskega urnika in se odpravil na petzvezdično razvajanje v Budimpešto, kjer je bil nastanjen v hotelu New York Palace. S sledilci je delil fotografijo, na kateri se po hodnikih prestižnega hotela sprehaja v kopalnem plašču, a velnes storitve vendarle niso bile edini vir sprostitve. V Budimpešti je namreč obiskal tudi strelišče, kjer je v tarčo streljal z avtomatsko puško.