Igralci Los Angelesa se vračajo poraženi tudi z gostovanja v Dallasu, domače zvezde so jih namreč premagale s 4:2. Anže Kopitar je dosegel gol za znižanje izida na 1:2, drugega v ekipi Kraljev za izid 2:3 pa je prispeval Tyler Toffoli.

Pri domačih sta John Klinberg in Jason Spezza zabeležila po gol in podajo. Los Angeles je doslej v tekoči sezoni na devetih tekmah osvojil pet točk in je po uspešnosti predzadnja ekipa lige. Kopitarjevi soigralci se nikakor ne otresejo slabega niza. Ostale izide si lahko ogledate spodaj, potek tekme pa v videoposnetku vrhuncev srečanja.

»Smo na pravi poti, popravljamo stvari, a moramo začeti tudi zmagovati. Čas je sicer še naš zaveznik, a zavedamo, da ne bo dolgo,« je po tekmi dejal slovenski as, ki je v 35 minuti prejel odlično podajo od Drewa Doughtyja, sam prišel pred vratarja Bena Bishopa in ga s strelom med nogami tudi premagal. Kopitarjeva ekipa v polju še zdaleč ni bila v podrejenem položaju, na gol je streljala precej več od tekmeca (33:23), toda bila je neučinkovita.