Med vodilno trojico v drugi slovenski nogometni ligi le Bravo ne pozna poraza, v primerjavi s točkovno izenačenima Dravo in Nafto pa je odigral tekmo manj. Neposredni boj za vrh drugoligaškega tekmovanja bo drevi v neposrednem televizijskem prenosu doživel novo poglavje v Lendavi, kjer bo Nafta gostila Bravo.

Kluba sta bila dejavna že med tednom, ko sta izpadla iz pokala. Nafta je razočarala s porazom proti tretjeligašu Kopru, Bravu pa je šele v sodnikovem podaljšku spodletela velika senzacija proti vodilnemu moštvu prve lige Mariboru. Nogometni palček iz Spodnje Šiške je požel simpatije za borbenost in željo, a trener Dejan Grabić opozarja, da je prioriteta kluba drugoligaško tekmovanje. Grabić velja za študioznega trenerja mladega vala, ki je poživil slovensko trenersko sceno. »Takšne tekme, kot smo jo imeli v pokalu proti Mariboru, želimo igrati vsak teden. Do tedaj bomo morali preliti še ogromno znoja, igralce čaka še veliko odrekanja,« pravi Dejan Grabić.

2. SNL, 7. krog, danes ob 16. uri: Bilje – Tabor Sežana, Rogaška – Brežice Terme Čatež, Roltek Dob – Fužinar Ravne, Krka – Ankaran Postojna, Ilirija – Drava, Kalcer Radomlje – Beltinci, Jadran Dekani – Brda, ob 20.30: Nafta – Bravo.