Povratnica v prvo slovensko ligo Mura se je v 3. krogu proti Domžalam razveselila prve zmage (5:1) v sezoni. Ta je bila še toliko slajša, saj je bila dosežena pred 3000 domačimi gledalci. Razigrani Prekmurci so v mrežo gostov poslali kar pet žog, da bo tekma ostala navijačem še nekaj časa v spominu, pa je s svojim drugim golom v 77. minuti poskrbel vezist Mure Nino Kouter.

Štiriindvajsetletnik je vratarja Domžal Dejana Milića premagal s tako imenovano rabono, atraktivna poteza, ki se je ne bi sramovali niti največji nogometni zvezdniki, pa mu je prinesla naziv igralca kroga.

Zadetek Koutra, ki bo bržkone med kandidati za najlepši prvenstveni gol sezone, je sicer zakrožil tudi po tujih portalih. »Gol kot iz računalniške igre,« so potezo nogometaša komentirali pri španskem časopisu Marca.

Drugo mesto v glasovanju za najboljšega igralca 3. kroga je zasedel napadalec Maribora Jasmin Mešanović, ki je proti Aluminiju dosegel tri zadetke in izsilil enajstmetrovko, sledijo pa mu Olimpijin vratar Aljaž Ivačič, vezist Krškega Marco da Silva in Koutrov soigralec Luka Šušnjara.