V Dupleku ob drogu plešejo v gozdu

Ob gozdnih poteh slovenskih gozdov postajajo vse bolj razširjene fitnes naprave, na katerih lahko mimoidoči rekreativci med trimčkanjem še malo potelovadijo. V Dupleku, kraju v okolici Maribora, kjer med drugimi domuje in izdeluje oglje nekdanji župan Franc Kangler, so vadbo v naravi zdaj omogočili še tistim, ki trenirajo ples ob drogu. Morda gre v resnici za nastavek, na katerega se namesti senčilo na mizo, a na instagramu objavljena fotografija ene od mojstric tovrstne rekreacije bo odslej k inovativni rabi gotovo spodbudila še druge gozdne telovadce.

Poslanec Franc Breznik vibrira

Ponovno izvoljeni poslanec SDS se je na instagramu oglasil po več kot leto dni dolgem premoru. Franc Breznik je tisti politik, ki je nekoč namigoval, da je morda preživel noč s slavno manekenko Heidi Klum, na instagramu pa rad objavlja posnetke prestižnih motorjev in helikopterjev, včasih celo druženje z nekdanjo Trumpovo soprogo Ivano Trump. Po volitvah je objavil fotografijo, na kateri igra kitaro. »Vse je vibracija, vse diha v neprekinjenem ritmu življenja,« je med drugim zapisal pod posnetkom, eden od sledilcev pa je pripomnil, naj čim več pozitivnih vibracij ponese v »hram demokracije«, kjer harmonije največkrat primanjkuje.

Vinska kraljica žogo brca v polni opravi

Haložanka Katarina Pungarčič je vinska kraljica Slovenije in tematsko ustreznih prireditev se načeloma udeležuje v svoji uniformi, ki je v njenem primeru večerna obleka s krinolino v zlatem odtenku. Pungarčičeva se je v polni opravi in športnemu dnevu prilagojeni obutvi nedavno udeležila tudi 5. evropskega nogometnega prvenstva vinarjev v Murski Soboti, kjer je nazadnje slavila slovenska reprezentanca, na zelenici pa se je preizkusila tudi sama. Krona ji po naših informacijah ni padla z glave.

Burak Özcivit že jadra po Sredozemlju

Turški igralec Burak Özcivit je pred samo nekaj tedni na obisku izkusil predanost slovenskih oboževalk, zdaj pa je, sodeč po instagramu, že na dopustu. Na njegovem profilu smo zasledili nekaj prizorov počitnikovanja na jadrnici, kjer ga je spremljala soproga. Zvezdnik, ki je v intervjujih za slovenske medije povedal, da ga z upodobljenim televizijskim likom povezujeta poštenost in vera v pravo ljubezen, je svoji ženi prek družbenega omrežja voščil za rojstni dan, svojim sledilcem pa je kot vzorni TV-idol ob tem zaželel predvsem zdravja in miru.

Güzel eşim iyi ki doğdun sağlıkla huzurla hep birlikte ❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Jakov Fak se je poročil na Brdu pri Kranju

Biatlonski as Jakov Fak je minuli konec tedna prek družbenih omrežij naznanil, da se je poročil s svojo partnerico Matejo, s katero sta tudi starša hčerke Mile. Par je civilno zakonsko zvezo sklenil na Brdu pri Kranju, cerkveno pa v Predosljah. Športnik, ki sicer varuje svoje zasebno življenje, je javnost na družbenih omrežjih presenetil z objavo poročnih fotografij, ki jim je priložil še znameniti, na poročnih slovesnostih priljubljeni svetopisemski citat o ljubezni, ki je potrpežljiva, prijazna in nikoli zavistna.