Jan Plestenjak, jutro potem

Zadnje čase na instagramu aktivnejši glasbenik Jan Plestenjak večino svojih objav posveti promociji svoje nove skladbe Velik je ta svet, ki jo izvaja v družbi vrhniškega raperja Challeta Salleta. Tokrat je izpostavil verz »Noč je pot do zvezd, dan je slaba vest« in ga pospremil s fotografijo, na kateri se drži za glavo, kot bi se spominjal vseh norosti oziroma »poti do zvezd«, ki so zaznamovale večer pred tem.

#velikjetasvet

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Tanjo Žagar ste lahko srečali na Bledu

Še preden nas bodo tamkajšnji občinski funkcionarji spet prijazno pozvali, naj v toplih dneh obisk Bleda zaradi gneče odstopimo tujim turistom, se je okoli najslavnejšega jezera sprehajala pevka Tanja Žagar. Na sprehod po Bledu se je sodeč po objavah na instagramu odpravila že drugič to pomlad, kar zaradi ugodnega terena za sprehode z otroškim vozičkom ni preveliko presenečenje. Tokrat se je fotografirala ob turistom priljubljeni maketi srca in njeni sledilci so bili potešeni – večina ji je v komentarjih sporočila, da je videti odlično, eden od njih pa je pohvalil celo njene lepe noge.

#bled #love #spring #may #behappy #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Vanja Vardjan se javlja z morja

Ertevejevec Vanja Vardjan, ki naj bi sodeč po nekaterih medijskih poročilih morda kmalu prevzel vlogo urednika razvedrilnega programa na TV Slovenija, se je te dni ponovno sproščal na morju. Dopustniško brezdelje je namreč najpomembnejši motiv, ki se pojavlja na Vardjanovem profilu na instagramu, še posebno navdušen pa je nad morskim podnebjem. Prvomajske praznike je tako preživel na Hvaru, tam pa je našel tudi staro telefonsko govorilnico, ki se mu je očitno zdela dovolj posrečena za šaljivo dopustniško fotografijo.

Psiček Helene Blagne uboga

Največja slovenska glasbena diva Helena Blagne je na svojih fotografijah na instagramu rada skrbno urejena, zato se med objavami največkrat znajdejo posnetki z nastopov ali slovesnih prireditev, na katerih se nosi večerne toalete. Pred nekaj tedni je v družbi svojega sina Kristjana na primer obiskala podelitev medijskih nagrad Žarometi, kjer je tudi nastopila, a prvomajski prazniki so kljub vsemu ponudili priložnost za rekreativne vsebine. Tako smo pevko na instagramu lahko opazili v športni opremi in družbi njenega psička Bonija, ki očitno obvlada tudi marsikateri pasji trik.

A si moj Boni za tale ples zasluži kakšen lajk oz. piškot😂? 🐶🙈❤️

A post shared by HELENA BLAGNE (@helenablagne) on

Priprave na predvolilno soočenje

Ta teden je potekal polfinalni lepotni izbor, oprostite, prvo predvolilno soočenje na Televiziji Slovenija, najbrž najštevilnejše v zgodovini države. Dogajanje je tako potekalo v prvem studiu, največkrat rezerviranem za razvedrilne oddaje in prireditve, priprave scenografije pa so zaznamovali tudi na uradnem profilu nacionalke na instagramu. Na fotografijah smo opazili tudi voditeljico Rosvito Pesek, ki je med drugim takole povadila še svojo gestikulacijo med izzivanjem parlamenta željnih politikov.

Erjavčeva hči včasih odklene svoj profil

Eva Erjavec je hči Karla Erjavca in videti je, da se na družbenih omrežjih znajde vsaj tako dobro kot njen oče. Njen profil je večino časa zaklenjen pred javnostjo, občasno pa njene objave, ki prikazujejo modno dovršene oprave in mondene počitniške destinacije, postanejo tudi javne. V eni od zadnjih objav smo Evo Erjavec opazili v večerni toaleti bele barve in oprijetega kroja, stala pa je pred vhodom v razkošno ložo, ki je najbrž del hotela. Očitno si je po objavi te fotografije spet premislila, saj je kmalu zatem profil spet zaprla pred javnostjo.