Dragić je bil drugi najboljši strelec Miamija. James Johnson je dal 23 točk.

Pri domači ekipi je bil v ospredju Russell Westbrook z 29 točkami, 13 skoki in osmimi podajami. Westbrook je bil neustavljiv v zadnji četrtini, v kateri se je izkazal s 17 točkami. Miami si je pred začetkom četrte četrtine priigral minimalno vodstvo s 66:64. Prav tako so se gostje s Floride v zadnji minuti približali le na dve točki zaostanka.

Zelo dober večer je imel tudi domači košarkar Steven Adams, ki je 20 od skupno 24 točk, dal v prvih treh četrtinah. Adams je dodal še 12 skokov.

Oklahoma je s 44. zmago, ob 30 porazih, skočila na četrto mesto v razvrstitvi zahodne konference.

Do konca rednega dela Miami čeka še devet tekem. Že v nedeljo bo gostoval pri Indiani, ki je v razvrstitvi vzhodne konference uvrščena dve mesti višje. Miami ostaja na za končnico varnem sedmem mestu vzhodne konference z 39 zmagami in 34 porazi. Detroit in Charlotte, ki sta pod robom končnice, imata sedem zmag manj.

Vrnitev Stephena Curryja

Končnico so si že zagotovile ekipe Toronto Raptors, Boston Celtics, Cleveland Cavaliers na vzhodu ter Houston Rockets in Golden State Warriors na zahodu. Brez možnosti za končnico pa so New York Knicks, Chicago Bulls, Brooklyn Nets, Orlando Magic, Atlanta Hawks na vzhodu in Sacramento Kings, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies in Phoenix Suns na zahodu.

Po poškodbi gležnja je znova zaigral Stephen Curry, ki je pomagal pri zmagi prvakov Golden State Warriors nad Atlanto s 106:94. Curry je, čeprav še ni v polni formi in ga čaka še pregled z magnetno resonanco, dosegel 29 točk. Z igrišča je moral predčasno pod tuš zaradi bolečin v kolenu.

V izvrstni formi je LaMarcus Aldridge, ki je za zmago ekipe San Antonio proti Utah Jazz s 124:120, ki je klonil šele po podaljšku, prispeval 45 točk, kar je njegov najboljši izkupiček v karieri. Zelo dobro predstavo je v majici Utaha prikazal Donovan Mitchell s 35 točkami.