Po odličnih odzivih javnosti in medijev, predvsem pa slušateljev, torej tistih, ki jim je prireditev namenjena, bo tudi letos organiziran celodnevni dogodek za vse, ki želijo izboljšati oziroma pozitivno vplivati na svoj partnerski odnos.

Za samske in tiste v vezi

Dogodek je namenjen tako samskim kot vezanim, saj se je prav gotovo že vsak odrasel vsaj enkrat v življenju znašel na razpotju in iskal odgovore v zvezi s partnerstvom, gojil pričakovanja, se hudoval nad nekaterimi lastnostmi svojega dragega ali drage, podvomil vase, v svoj odnos, se znašel pred skušnjavo ali se spraševal: zakaj se to dogaja ravno meni …

Na letošnjem dogodku se bodo predstavili: dr. Andrej Perko s predavanjem: Moj partner je mamim sin, Alenka Berlot s predavanjem: Zakaj sva se našla prav midva, Vida Žabot s predavanjem: Nevidna mreža, ki pogojuje ustvarjanje naših odnosov – Carl Gustav Jung in kvantna fizika o srečni ljubezni, Saša Einsidler s predavanjem: Temelj dobrega odnosa z drugimi je dober odnos s seboj, Ingrid Divković s predavanjem: Ko se srečata gospa Ljubezen in gospod Ego, Ana Vezovišek s predavanjem: V dvoje je lepše! Kaj pa finance? in dr. Vesna V. Godina s predavanjem: Matrice ljubezni.

Cena vstopnice za celodnevno prireditev je 19 evrov, kupite jih lahko na vseh prodajnih mestih Eventim ali pa jih naročite v sistemu www.eventim.si.