Dončić je 27 točkam dodal še tri podaje, dva skoka in ukradeno žogo, nad njim pa so tekmeci storili kar 13 prekrškov. Posledično je imel tudi največji indeks na tekmi - 33. Za Real, ki je ob koncu zapravil napad za morebitno zmago, je zaigral tudi Anthony Randolph, igral je malce več kot šest minut in pol ter v tem času zbral štiri točke in skok. Zadnji napad je začel prav Dončić, vendar je v preigravanju padel, sicer podal žogo do soigralcev, vendar se je še po sodnikovem žvižgu na tleh držal za koleno.

Že pred tem je Aleksej Nikolić z Brose Bambergom izgubil na gostovanju pri Fenerbahčeju z 69:77. Nikolić je igral slabih 20 minut, v katerih je prispeval sedem točk, po tri skoke in podaje ter ukradeno žogo.

Igrala tudi Omić in Udrih

Alen Omić je s Crveno zvezdo gostil Olimpio iz Milana. Beograjčani so zmagali s 100:89, Omić pa je v statistiko vpisal slabih 20 minut igralnega časa, 11 točk in podajo.

Beno Udrih za Žalgiris, ki je gostil Himki, ni igral, Litovci pa so tekmo izgubili s 74:84.

Na lestvici še naprej vodi moskovski CSKA z 39 točkami, sledita Fenerbahče in Olympiacos s 37, Panathinaikos jih ima 36, Real pa je peti s 35 točkami.