Z znanjem in razvojem inovativnih ter pametnih tehnologij v Beku razvijajo izredno napredne, zmogljive in kakovostne gospodinjske aparate, pri tem pa mislijo na zveste uporabnike. Kljub zahtevnemu in hitremu življenjskemu tempu lahko z uporabo pametnih naprav pridobimo čas, ki smo ga nekoč zapravljali za neskončno dolga gospodinjska opravila. Z načinom našega sodobnega bivanja in hitro spreminjajočega se življenjskega stila pa lahko kaj hitro pozabimo na kakovost in pomen naše prehrane. Pri tem moramo biti predvsem pozorni na naše najmlajše junake, da v obilici vsega ne bodo prikrajšani za zdrav način prehranjevanja.

Otroci iz leta v leto jedo slabšo hrano

Statistični podatki kažejo, da naši otroci iz leta v leto jedo slabšo hrano; manj sveže zelenjave, sadja in rib ter preveč maščob in sladkorjev. Namen Bekove pobude Jej kot tvoj junak je, da bi k zdravemu načinu prehranjevanja pritegnili kar največje število otrok in s tem staršem pomagali, da bi njihovi otroci rajši jedli bolj zdravo hrano - tudi z junaki, ki so zgled marsikateremu otroku. Junaki nogometnega kluba Barcelona naj bi tudi vam pomagali, da boste vaše male nadobudneže lažje prepričali, da raje pojejo brokoli kot krompirček, saj bi to naredil tudi njihovi junaki, kot so Lionel Messi, Pique, Rakitić, Ter Stegen in drugi.

Za zdrav način prehranjevanja cele družine

Z vrhunskimi tehnologijami v gospodinjskih napravah in malimi gospodinjskimi aparati vam Beko pomaga pri zdravem načinu priprave jedi in tako s ponosom podpira zdrav način prehranjevanja cele družine.