Privlačne vonjave piškotov in potice nam prikličejo spomine na otroštvo, ko je pri babicah dišalo po dobrem, hiša pa je bila polna topline in smeha. Za otroke je peka slaščic vedno posebno doživetje, a je dandanes žal čas tista sestavina, ki je pri receptu za odlično družinsko zabavo največkrat primanjkuje.

Enostavnejša peka s pametnimi funkcijami

Beko ima odlično rešitev, saj pametne funkcije inovativnih pečic omogočajo enostavnejšo peko, vam pa pri tem ostane več časa za ustvarjanje in okraševanje. Najprostornejša Bekova pečica CookMaster je dovolj velika za peko kar sto piškotov naenkrat. Ima 82 litrov prostornine in celo šest nivojev, kar pomeni, da lahko spečete piškote za vso družino in preprosto uresničite vse otroške želje po veliko različnih vrstah in oblikah piškotov.

Pečenka in potica se pečeta skupaj

Tudi če se boste lotili priprave domače potice in drugih slaščic, lahko z Bekovimi pečicami pozabite na peko pozno v noč. S funkcijo Split&Cook lahko namreč v istem času spečete potico, obenem pa tudi pečenko za kosilo, ne da bi se pri tem mešali vonji in okusi. Vsakemu delu te največje prostorsko deljive pečice na trgu lahko posebej nastavimo svojo temperaturo in celo različen čas peke.

Pojedina za vso družino in prijatelje

Pečica je idealna za peko večjih kosov in je nepogrešljiv pomočnik v času praznikov, saj boste lahko z njeno pomočjo brez napora pripravili pojedino za vso družino in prijatelje. Pa dober tek in sladke praznike!