Ta je danes hotelska le v tem, da je poleg mize, za katero boste obedovali, mogoče dobiti posteljo, v kateri boste spali, če boste vprašali Ivico, pa ne gre niti za restavracijo, saj je takšna le po postrežbi, po načinu priprave jedi pa je bolj kot kar koli drugega gostilna. In ko je razrešena ta dilema, lahko stopimo še v Ivekovo kuhinjo. Sam ji pravi »z morja na krožnik«, kar je v njegovem primeru drži kot pribito. Glede na to, da je Hotel Marina le korak od morja, Ivek zvesto sledi svoji mantri, kar pomeni, da boste vedno lahko dobili sardone, sardele, sipe, kalamare, školjke ter se pustili presenetiti dnevno svežemu ulovu. »Danes ulovljeno, danes pripravljeno,« pravi Ivek, ki gostom rad pove tudi, katere surovine ima kateri dan na voljo, zelo natančen pa je tudi pri pojasnjevanju tega, od kod je katera prišla. Prisega na lokalno, sezonsko in domače ter recepte prilagaja letnim časom, kuha pa po principu žive kulinarike, kar pomeni brez pogrevanja in ojačevalcev okusov, hkrati tudi brez pretiranega eksperimentiranja, ki ga nadomešča z izbranimi morskimi sadeži in oljčnim oljem, pri katerem avtorskih kreacij niti ne boste pogrešali. tb