Sanjate o pralnem stroju, ki neguje vaša oblačila, kot bi prali sami ročno, ali pa o sušilnem, ki posuši perilo kot svež poletni veter? Electrolux pozna rešitev. Linija pralnih in sušilnih strojev PerfectCare predstavlja popolno mešanico nežnosti in najvišje kakovosti za ohranjanje vaših tkanin.

Učinkovito pranje in zanesljiva nega oblačil

Odličen primer kakovosti in najboljša izbira za vaše perilo je novi pralni stroji PerfectCare s sistemom UltraCare, ki poskrbi, da sta pralno sredstvo in mehčalec popolnoma aktivirana v vodi, preden dosežeta perilo. Hitro, a tudi nežno za popolnoma očiščena oblačila, kot si želite. Pri pranju s pralnim strojem PerfectCare ne boste skrbeli le za svoja oblačila, ampak tudi za okolje. S sistemom SensiCare se dolžina programa prilagaja količini perila, tako da stroj porabi manj vode in energije ter prepreči prepranost oblačil. S funkcijo ColourCare bodo vaša barvna oblačila vedno živahna. Čista, mehkejša voda in nižje temperature preprečujejo bledenje barv. Ima edinstveni filter z izmenjavo ionov, ki odstranjuje agresivne minerale in nečistočo iz vode, tako je detergent pripravljen na učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Sistem SteamCare pa je vedno pripravljen, da zgladi gube. Srajce so denimo za tretjino manj zgubane. Vsako pranje se konča z nežno paro, ki odstrani gube in tako doseže enakomeren zaključek.

Sušenje pri nižji temperaturi, prihranki in popolna nega oblačil

Po vsakem pranju je treba oblačila še kakovostno posušiti. Novi, inovativni sušilni stroji PerfectCare so zasnovani s sistemom GentleCare, da oblačila dalj časa ostanejo na otip kot nova. S sušenjem perila pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih oblačila niso nikoli izpostavljena nepotrebni toploti. Sušilni stroji PerfectCare se ponašajo tudi z vodilno tehnologijo na trgu, ki poskrbi, da so oblika, otip in videz oblačil čudovito vzdrževani – CycloneCare omogoča, da so oblačila povsem negovana ter enakomerno in nežno posušena z vseh strani z edinstvenim spiralnim zračnim pretokom. Sistem SmartSense zazna vlažnost vsakega kosa perila v stroju. To pomeni, da so oblačila posušena enakomerno in zavarovana pred prekomernim segrevanjem za natančno sušenje. DelicateCare pa prilagodi temperaturo in premikanje perila po bobnu, posnema ravno, nežno sušenje. Brez krčenja in izgube oblike. Kakovost oblačil je zagotovljeno ohranjena.