Boben Protex bo s posebno obliko majhnih, gladko zaobljenih luknjic še nežnejši do vašega perila. Takšna oblika luknjic zagotavlja, da se v bobnu vaše perilo ne bodo več zatikalo, temveč ga bodo luknjice ob vrtenju bobna le nežno obšle. Hkrati pa pretok vode zaradi velikega števila luknjic ne bo nič manjši. Izmenjava vode med fazami pranja in izpiranja zaradi njihovega števila zagotavlja popolne rezultate pranja.

Energijsko varčni aparati

Nežno pranje z bobnom Protex pa je le ena izmed dveh glavnih značilnosti pralnih strojev nove kolekcije AEG. Izstopajo namreč tudi po zelo varčnem delovanju, ki se uvršča v energijski razred A+++, nekateri med njimi pa celo v razred A+++ -10 odstotkov. Z njimi bo ogljični odtis vašega gospodinjstva manjši, kakor bo manjši tudi mesečni izdatek za električno energijo.

protex_1.jpg

Druge uporabne funkcije

Posamezni stroji iz nove kolekcije se ponašajo še z nekaterimi drugimi prednostmi, glede na svoje potrebe pa vsak potrošnik lahko izbere najprimernejšo zase. Med njimi so izredno tiho delovanje, ki lahko znaša le skromnih 49 decibelov (A), visoka hitrost ožemanja, ki lahko doseže hitrost 1600 obratov na minuto, tehnologija prhanja s pritiskom Jet System, ki zagotavlja čistost perila tudi ob polnem bobnu, program s paro za odstranjevanje gub in program s paro za osveževanje perila.

model_l98680fl.jpg

Za več informacij o posameznem pralnem stroju z bobnom Protex obiščite vašega najbližjega prodajalca AEG aparatov ali obiščite spletno stran www.electrolux.si.