Svilena oblačila se ne zmečkajo, volnena se ne skrčijo, oblačila za dejavnosti na prostem pa ostanejo vodoodporna. Predstavljajte si, da si upate v sušilnem stroju posušiti perilo, za katero si nikoli ne bi mislili, da ga lahko. S sušilnimi stroji Electrolux je to vse mogoče.

Manj vzdrževanja in nizka poraba energije

Premalo očiščeni filtri pri sušilnih strojih negativno vplivajo na pretok zraka, kar poveča porabo energije. Filtrirni sistem EcoFlow v sušilnih strojih Electrolux vključuje zaprt zmogljiv filtrirni sistem, kar pomeni, da morate vlakna očistiti samo z enega filtra. Tako boste enostavno ohranili hiter pretok zraka in nizko porabo energije.

Najboljša nega z manj energije

Toplotna črpalka reciklira vroč zrak in ga uporablja za ogrevanje hladnega zraka za kasnejšo uporabo pri postopku sušenja. Ker je ta postopek zelo učinkovit, porabi sušilni stroj s toplotno črpalko manj energije kot običajni sušilni stroj. Toplotna črpalka zagotavlja razred energijske učinkovitosti A++, ki pripomore k nižjim računom za elektriko. In ker suši pri nižjih temperaturah, bodo tudi vaša oblačila videti bolje.

Vaše perilo, vaš urnik

Funkcija zamika vklopa vam omogoča zamakniti vklop naslednjega programa - vaša oblačila bodo tako suha in pripravljena, da jih vzamete iz stroja, ko vam najbolj ustreza.

Prilagojeni programi sušenja celo za najobčutljivejše perilo

S sistemom GentleCare oblačila dalj časa ostanejo na otip kot nova. S sušenjem perila pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih oblačila niso nikoli izpostavljena nepotrebni toploti. CycloneCare omogoča, da so oblačila povsem negovana ter enakomerno in nežno posušena z vseh strani z edinstvenim spiralnim zračnim pretokom. Sistem SmartSense zazna vlažnost vsakega kosa perila v stroju. To pomeni, da so oblačila posušena enakomerno in zavarovana pred prekomernim segrevanjem za natančno sušenje. DelicateCare pa prilagodi temperaturo in premikanje perila po bobnu, posnema ravno, nežno sušenje. Brez krčenja in izgube oblike. Kakovost oblačil je zagotovljeno ohranjena.

Brez darila ne gre

Z nakupom sušilnega stroja s toplotno črpalko Electrolux prejmete darilno kartico Terme Čatež v vrednosti 30 evrov. Za razvajanje, sproščanje in uživanje.