Video je bil posnet na parkirišču v raperjevem rodnem mestu Detroit. Posneli so ga za včerajšnje hip hop nagrade BET, od predvajanja na nagradah pa je zaokrožil po spletu.

Eminem na posnetku Trumpa med drugim označi za »kamikazo«, ki bo najverjetneje povzročila »jedrski holokavst«. Predsednika ZDA obtoži odvračanja pozornosti ljudi od domačih kriz s povzročanjem »neviht« na twitterju. Trumpa napade zaradi rabe javnega denarja, s katerim si plačuje pogosta potovanja na različna golf letovišča, pa tudi zaradi nezainteresiranosti za omejitev prodaje orožja.

Izpostavi tudi Trumpovo podporo skrajno desnim gibanjem v ZDA, svojim oboževalcem, ki so hkrati podporniki predsednika, pa postavi ultimat – »ste ali za ali proti«. V manj resnem delu pohvali tudi Trumpovo polt, ki da je »oranžna«.

Eminem je Trumpu že večkrat nasprotoval

Sicer ni prvič, da je glasbenik jasno izrazil svoje nasprotovanje s stališči predsednika ZDA. Letos je na koncertih po Veliki Britaniji nastopal z majico z napisom »Fack Trump« (Fuck v slengovski govorici), podobno sporočilo pa je skupaj z obiskovalci svojih koncertov tudi skandiral.