Aplavz modnih navdušencev si je tokrat prislužila z 2000 evrov vredno obleko španske znamke Delpozo. Zgornji del obleke je bel, prosto padajoče krilo v obliki tulipanovega cveta pa kombinacija rumene, sive in bele. Obleko so nemudoma razprodali, po poročanju ameriških medijev pa je vrsta za nove kose zelo dolga. Američankam je očitno všeč, kako se oblači Melania.

V oblačilo te španske znamke je bila ameriška prva dama oblečena že na srečanju s soprogo poljskega predsednika. »Čeprav smo hvaležni za podporo Melanie Trump, pa o naših strankah javno ne razpravljamo,« so v Delpozu odgovorili na prošnjo za komentar.

Ameriška prva dama je za Jackie Kennedy verjetno najbolj modno osveščena prva dama. Pred tedni so v reviji Vogue njeno izbiro rožnate obleke označili za najbolj drzno doslej, večkrat pa jo tudi primerjajo z Jackie, ikono ameriške mode.

Barrona napadli zaradi preveč običajne majice

Malo manj navdušeni pa so nekateri bili nad izbiro oblačil prvega ameriškega sina Barrona. Na spletni strani Daily Caller so 11-letnika namreč napadli, da je enostavna športna majica preveč običajna za sina ameriškega predsednika. »Skrajni čas je, da se Barron začne oblačiti Beli hiši primerno« je kričal naslov. Novinar je zapisal, da je mladenič videti, kot da gre v kino, vprašal pa se je še, ali gre morda za kakšno vrsto upora proti staršem.

Politiki, zvezdniki in mnogi drugi so najstniku stopili v bran, medij pa okrcali zaradi zlobnega napada nanj. »Čas je, da tako mediji kot vsi ostali pustijo Barrona pri miru, da lahko uživa v svojem otroštvu,« je tvitnila Chelsea Clinton, ki sama zelo dobro ve, kako je odraščati pod žarometi javnosti.