V intervjuju za revijo Allure je britanska igralka o prvi dami ZDA Melanii Trump dejala, da je ena najvplivnejših žensk na svetu, saj ima možnost Trumpa uničiti. »To ji je skoraj uspelo z eno roko,« se je navezala na dogodek maja letos, ko je Melania na izraelskem letališču hladno odrinila soprogovo roko. »Sem Vzhodnoevropejka,« je povedala Mirrnova, katere oče Vasilij Petrovič Mironoff je bil rojen v bližini ruskega Smolenska. »Veste... imamo tako temne duše... Ta njena temna slovenska duša bo kmalu prišla na plano.«

»Ivanka sicer igra dobro igro, a brez vsebine,« je odvrnila na vprašanje o hčeri in svetovalki ameriškega predsednika Ivanki Trump. »Njena knjiga je odličen dokaz za to, da nima pojma, kako živi večina ženska. Ona pa govori o tem, kako si je treba vzeti čas zase in za masažo,« je pokritizirala Ivankino knjigo Ženske, ki delajo: Na novo napisana pravila za uspeh.

Igralka je ameriškega predsednika že lani opisala kot ženskomrzneža, tudi tokrat pa zanj ni imela lepih besed. »Rekel in naredil je vse, kar je moral, da je dobil tisto, kar je želel. To je zelo strašljivo, saj pokaže, kako nizke moralne standarde ima,« je dodala.