»Donald Trump se je poročil z eno Američanko (njegova druga žena) in dvema ženskama iz držav, ki sta nekoč pripadali Sovjetski Jugoslaviji: Ivanka-Slovaška, Melania-Slovenija,« je zapisala na twitterju. Marla Maples, Trumpova druga soproga, res prihaja iz ZDA, zmotila se ni niti pri Melaniini domovini. Ivana pa ne prihaja s Slovaške, ampak s Češke (takrat še Češkoslovaška). Še večjo napako pa je storila, ko je združila Sovjetsko zvezo in Jugoslavijo, zdi pa se, da te napake sploh ni opazila.

Ko je popravila eno napako, je zraven naredila še drugo - »Melania prihaja iz Slovenije, ki je bila s Slovaško nekoč del Jugoslavije«.

48-letna Reidova je skušala s tviti pokazati oziroma utemeljiti Trumpove domnevne vezi z Rusijo. Od nekoga, ki ima diplomo s Harvarda (snemanje dokumentarnih filmov), poleg tega pa je poznan obraz ameriške televizije, ki dela v novinarstvu in je politični analitik, bi pričakovali, da se pred pisanjem v javnem prostoru poduči vsaj o osnovnih (geografskih) dejstvih. Njeno (ne)znanje zgodovine in geografije ter slaba splošna razgledanost so na twitterju povzročili plaz kritik na njen račun. Številni so ji pod objavo lepili zemljevide območja in ji označili, kje ležijo omenjene države, se šalili, da je državo nekoč vodil Tito Jackson, še več pa je bilo zgroženih nad njenim sramotnim (ne)znanjem.