Na instagramu na svojo zvezo redno opominjata od te pomladi poparčkana Filip Flisar in Monika Vuk, hči Mirana Vuka, župana Zavrča in lastnika tamkajšnjega nogometnega kluba. Brkati smučar in izbranka se skupaj pogosto odpravljata na izlete, pri zadnji skupni fotografiji pa se je Flisar v komentarju v angleščini spraševal, čemu si je takšen tepec zaslužil dragulj, kot je Monika.

How can a douche like me deserve such a gem? 🤔🙌❤ #lucky

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

Edina z legitimnim razlogom za poziranje s prevelikim napihljivim labodom je balerina in občasna televizijska žirantka Ana Klašnja, ki je z blazino na instagramu domiselno promovirala program Opere in baleta Ljubljana. Labodi, piše Klašnjeva, so povsod in letos jih veliko prihaja na ljubljanski baletni oder. Sodelavka je v komentarju pripomnila, da bi si za predstavo Labodje jezero izposodila prav takšnega, Ana pa ji je v šali odvrnila, da ne bi šlo, saj ima v garderobi že tako in tako malo prostora.
Skakalni prvak Peter Prevc to poletje objavlja veliko fotografij iz Gorenjske, kjer se med drugim spravlja v kondicijo za novo tekmovalno sezono. Poleg standardnih športnih aktivnosti v planinah se je med drugim takole osvežil v ledeno mrzli reki pod Prisankom in zapisal, da je bila voda tako mrzla, da še rib ni opazil. Sledilci so mu sicer čestitali za pogum, a najbrž so tovrstni podvigi za človeka, ki redno leti vsaj 230, če ne 250 metrov po zraku, zgolj nedolžno vsakodnevno razvedrilo.

Tok mrzla, da še rib nisem videl.❄❄ 🛀 #sunday #selfiface🤳

A post shared by Peter Prevc (@pprevc) on

Redek utrinek iz svojega zasebnega življenja je na instagramu objavil na spletu spretni dramski igralec in televizijski voditelj Klemen Slakonja, ki družbena omrežja sicer raje izkorišča za promocijo svojih projektov. Zadnje mesece smo na primer lahko všečkali predvsem posnetke s snemanja videospota, v katerem se je preoblekel v Angelo Merkel in ima do zdaj na kanalu youtube že več kot 800.000 ogledov. Avgust je očitno končno prinesel priložnost za oddih – Slakonja je trenutno na Siciliji in sledilce na instagramu pozdravlja s fotografijo, posneto v bližini znanega letovišča Cefalu.

Ciao from Sicily! 🇮🇹😎🇮🇹

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja) on

Pred časom je na instagramu objavil selfi portret z lepima mladenkama na čolnu, zdaj pa je najbolj občudovani čuk Jernej Tozon s sledilci delil ribi na krožniku. Fotografije tudi tokrat ni opremil s podpisom, da bi vedeli, kje je in ali je ribi ulovil sam, opazili pa smo, da si je morsko kosilo precej izdatno začinil s tržaško omako.

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

Nekdanji novinar, poslanec in predstavnik za stike z javnostjo stranke SDS Miro Petek zadnje čase dela kot odgovorni urednik televizije Nova24TV. Tega iz njegovih objav na instagramu sicer ne bi nikoli razbrali, saj je profil posvečen predvsem prostočasnim aktivnostim. Rad se pohvali z okrasnimi rastlinami na vrtu, velikokrat v objektiv ujame svojega psa, nedavno pa se je odpravil na izlet v Barcelono, kjer so ga navduševali predvsem tamkajšnji balkoni, ki jih je dokumentiral z več kot dvajsetimi fotografijami. Minuli konec tedna je bil spet na domačem vrtu v Mežici. Pod fotografijo očitno nove vrtne stezice je zapisal, da so končali drugi tir, in na odprtje povabil Pahorja, ki je bil tisti dan v Črni na Koroškem.

Drugi tir smo končali. @borutpahor je danes Črni, mogoče pride še k nam na otvoritev drugega tira.

A post shared by Miro Petek (@miro5ek) on