Projektni inženir bo delal na področju SCADE (iFix), podatkovnih baz (SQL), procesnih sistemov in PLC. Pričakujejo visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo računalništva ali elektrotehnike, obvladovanje in poznavanje SCADE iFix, SQL, Siemens TIA, Step 7, aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno je tudi znanje nemškega jezika. Kandidati naj imajo najmanj tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu.

»Podjetje izbranemu kandidatu ponuja možnost dolgoročne zaposlitve, samostojno in odovorno delovno mesto znotraj dinamičnega, kreativnega in sproščenega tima strokovnjakov z možnostjo nenehnega izpopolnjevanja,« pojasnjujejo v podjetju, ki ga vodi Andraž Rumpret (na sliki skrajno levo), specializirani pa so za projektiranje in izdelavo opreme za čisto in čistilno tehnologijo.

Zainteresirani kandidati prijave z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku čim prej pošljejo na elektronski naslov racunovodstvo@iskra-pio.si. V gazeli pa iščejo tudi novega sodelavca, ki bi opravljal naloge strojnega projektanta.

Sicer pa v Iskra PIO vse kandidate, ki se želijo zaposliti v podjetju, pozivajo, da jim pošljejo predstavitveno pismo ter življenjepis. »Vsak življenjepis je dobrodošel, bodisi gre za prijavo na aktualno razpisano prosto delovno mesto bodisi, da gre za prijavo na delovno mesto, ki trenutno ni razpisano,« poudarjajo v šentjernejski gazeli.