Kmalu se je izkazalo, da je zaupanja vreden izvajalec in še vedno po duši tudi razvijalec, zato se je začel posel odpirati. Kmalu je Keil celotno proizvodnjo iz Nemčije preselil v L-Tek Elektroniko, prepričali so jih z znanjem in dobrim razvojnim oddelkom. Nato je Keil kupil še podjetje ARM, sicer vodilno na svetu za razvoj mikroprocesorjev, L-Tek pa je tudi za to podjetje začel razvijati izdelke in rešitve, kar je omogočilo preboj. 
Radko Luzar ni  nikoli razmišljal o tem, koliko zasluži, vedno mu je bilo pomembno le, kaj naredi. Ves dobiček so v podjetju vedno vlagali v razvoj, opremo, nakup tehnologij. Zanimivo je, da so ga pomembni avstrijski kupci ocenjevali tudi po tem, ali ustvarjajo dobiček in kako ga porabijo. Kupec iz Avstrije mu je na primer celo sam dvignil cene za 20 odstotkov, saj je njihova politika, da želijo imeti zdrave dobavitelje. Luzar si tudi nikoli ni zadajal ciljev v zvezi z rastjo podjetja, rast se je zgodila sama po sebi, organsko. 

Danes se L-Tek Elektronika ukvarja s tremi dejavnostmi, ki načrtno zmanjšujejo poslovna tveganja. Izdelujejo  mikroprocesorske razvojne plošče MCB v SMD-tehniki (njihovi kupci so na primer tudi Dewesoft in Instrumental Technologies), izdelujejo elektronske in elektromehanske dele, kot so močnostni upori, aluminijasti hladilni moduli za sončne elektrarne, ter najbolj »vroč« izdelek (Heat Pipe) oziroma vakumski prevajalnik toplote za vse vrste računalnikov in izvajajo raziskave in razvoj v elektroniki, kjer so na primer razvili programski paket za USB-gonilnik.

Luzar je zelo ponosen, da je ohranil staro znanje iz propadle Iskre Upori in da lahko mladim, ne samo na Dolenjskem, ampak v vsej Sloveniji, pokaže, da so tudi tako težki časi, kot so sedaj, pravzaprav velika priložnost. Petnajstim študentom hkrati omogoča opravljanje prakse in njihovo delo omejuje na 14 dni, da na ta način lahko omogoči prakso čim večjemu številu študentov, hkrati pa si med njimi ogleda in izbere tiste najboljše ter jim ponudi zaposlitev.

Direktor je prepričan, da so sedanji časi pravi raj za podjetnike razvojnike in da je iz krize treba priti močnejši, pritožujejo se pa le »neumni«. Vse informacije so enostavno dosegljive, vsi materiali so hitro dobavljivi in nove tehnologije se tako razvijajo, da lahko vse, kar si zamisliš, hitro testiraš. Večino proizvodnje, kar 90 odstotkov, kupijo štirje tuji kupci – avstrijska EBG in DAU , angleški ARM Ltd ter nemški Keil-Software. Na roke jim gredo tudi razmere na globalnem trgu, kjer številni kupci v Evropi (k njemu so že prišli tako iz Švedske – ABB, Finske – Larf, Vacum, Nemčije – Siemens) iščejo zanesljive dobavitelje iz Evrope, ker postopoma zapuščajo poceni in manj zanesljiv kitajski trg. Rastel bi lahko veliko hitreje, a njegov moto je zdrava organska rast, podprta z zdravo kmečko logiko, to je zagotavljati kvaliteto, ohranjati neodvisnost in imeti lasten denar za razvoj.

Čeprav je vodil razvojni oddelek v Iskri Upori, je spoznal, kako velika vrednost je v ljudeh, šele v prijateljskem in partnerskem sodelovanju s kupcem gospodom Peschlom  iz Avstrije. Še vedno pa pravi, da se ima pri delu z ljudmi še veliko za naučiti. Pravi, da je najboljša reklama za podjetje, ko stranke vidijo, kako se obnaša. Hitra odzivnost je njihova velika prednost. Nikoli ni problem, da zaposleni delajo tudi ponoči, a direktor še nikoli ni rekel, da morajo delati ponoči. Ljudje se sami organizirajo, ko vidijo, da je to zaradi stranke potrebno.