Geberit je zasnoval edinstveno funkcijo za filtriranje zraka, s katero je zrak v kopalnici in stranišču čist brez odpiranja oken in uporabe osvežilcev zraka. Funkcija DuoFresh neprijetne vonjave namreč odstranjuje neposredno iz straniščne školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira.

Filter ima zelo dolgo življenjsko dobo in ga v le nekaj preprostih korakih lahko zamenja uporabnik sam. Deluje skoraj neslišno, čist zrak pa se nazaj v prostor vrača ob straneh aktivirne tipke Sigma 40, ki je na voljo v več elegantnih barvnih različicah.

Odstranjevanje neprijetnih vonjav vklopimo z enostavnim pritiskom na gumb ob strani aktivirne tipke, izklopi pa se samodejno. Večkrat nagrajeni izdelek je najlažje vgraditi med gradnjo ali prenovo kopalnice, zato je morebitna pomladna prenova kot nalašč, da trajno poskrbite za svežino zraka v kopalnici. S kakovostnim odstranjevanjem neprijetnih vonjav v kopalnici se boste počutili bolje vi in vsi, ki bodo vanjo vstopili za vami.