Toaletni sistem Geberit AquaClean je zasnovan tako, da neprijetne vonjave odstranjuje neposredno iz straniščne školjke. Za svežino v toaletnih prostorih poskrbi na naraven način, brez kemikalij. Sistem sam zazna uporabnika in samodejno sproži odsesavanje neprijetnih vonjav s filtrom iz aktivnega oglja.

geberit2.jpg

Sistemi AquaClean so primerni vse vrste kopalnic, saj poskrbijo za svež zrak, obenem pa tudi za zmanjšanje izgube energije zaradi zračenja prostora. Inovativni sistem za odsesavanje vonjav je na voljo pri celotnem WC sistemu, AquaClean 8000plus in dveh izvedbah straniščne deske AquaClean, kar je še posebno priročno za vse, ki se nameravajo seliti, saj ga enostavno odnesete s seboj.

Si v kopalnici želite več sprostitve, udobja in estetike? Geberit AquaClean ni vprašanje razkošja, ampak zadovoljitve posebnih potreb osebne kakovosti življenja. Koliko udobja, koliko funkcij, koliko mobilnosti potrebujete – izbira je vaša: od čiščenja s curkom z različnimi funkcijami, tudi damske prhe, do sušenja s toplim zrakom in indivualnih nastavitev z daljinskim upravljalnikom.