Google All Stars je tekmovanje, namenjeno Googlovim partnerskim agencijam, pri čemer je poleg visoke ravni kakovosti kampanj najpomembnejši faktor obseg oglaševalskega zakupa.

Nagrada za večletno vztrajno delo

Spletna agencija Ideaz se sicer že dlje časa ponaša z nazivom Google Partner, tokratno priznanje pa jim pomeni veliko nagrado za vztrajno delo v preteklih letih. S to nagrado bodo v agenciji dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dobili dostop do naprednih izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja.

»Osvojeno prvo mesto nas ni preveč presenetilo in je le potrditev našega dobrega dela. Prehiteli smo številne uveljavljene in bolj znane slovenske agencije, ki so na trgu precej več časa kot mi,« je ob tem dejala Papićeva.

Spletna agencija Ideaz sicer posluje od leta 2011, trenutno ima 6 rednih in 3 honorarne sodelavce, ki kljub zahtevnim časom uspevajo ves čas povečevati kakovost in obseg poslovanja. Specializirani so na spletno promocijo slovenskih podjetij na tujih trgih.

Uspešno služijo tako malim kot velikim podjetjem

»Odločitev za 100-odstotno osredotočenost na internetno oglaševanje se je izkazala za pravilno, saj nam omogoča izvedbo zelo ciljanih in posledično učinkovitih kampanj, s čimer lahko služimo tako manjšim kot velikim podjetjem,« je povedal Šali.

V Spletni agenciji Ideaz poleg naprednih oglaševalskih kampanj izdelujejo tudi spletne strani, aplikacije, pripravljajo strategije nastopov na trgu in vodijo aktivnosti na družbenih omrežjih. Pred kratkim so uspešno zaključili velik projekt, ko so skupaj z agencijo Ovum promovirali festival Pivo in cvetje v Laškem. Šele drugič v petdesetletni zgodovini festivala je bil vstop na eno od prizorišč plačljiv, kar je kljub zelo dobremu glasbenemu programu predstavljalo velik izziv z vidika načina komunikacije.

V Spletni agenciji Ideaz se ob nagradi veselijo novih znanj in poznanstev, s katerimi bodo lahko še bolje služili svojim strankam, obljubljajo pa tudi reportažo iz Googleplexa in vroče kalifornijske podjetniške scene.

Sponzorirana povezava: https://www.ideaz.si/