Brez večjih sprememb tradicionalne dnevne sobe ali drugega prostora lahko med notranjo opremo prostora vključite bele dodatke in dekoracijo, ki bodo  prostor naredili sodobnejši. Beli dodatki so na temnem ozadju videti zares impresivni, če pa je zasnova prostora nevtralna, se beli okraski elegantno vključijo v prostor. Pričarajo občutek sodobnega prečiščenega sloga, ki ga najlažje dosežete ravno z uporabo belih nians.

bela_dekoracija_v_prostoru_2.jpg

Pokažite kanček domišljije

Beli okraski poljubnih velikosti na temno obarvani klubski mizici v trenutku pritegnejo vso pozornost, še posebno, če izberete dekor nenavadne oziroma nepričakovane oblike. Kuhinja je izvrstno mesto za bele dodatke, saj lahko na odprte police razstavite bele krožnike, skodelice in drugo kuhinjsko posodo. Izberete lahko tudi bel kuhinjski pult, ki se odlično obnese zraven barvitih omaric.

Če so na stenah temne tapete z vzorcem ali pa so obložene s kamnom, opeko ali lesom, bela dekoracija pride do še večjega izraza. Bele dodatke umestite v tiste kotičke doma, kjer vam kronično primanjkuje prostora, saj bodo navidezno povečali prostor, ga naredili čistejšega, bolj funkcionalnega in odsevali svetlobo po sobi.

bela_vaza_v_sobi.jpg

Posodobljeni videz prostora

Bliža se poletje, zato razmislite, da bi v prostor dodali bele morske školjke nenavadnih oblik, ki so še posebno priljubljen okras. Razstavite jih lahko v kopalnico ali drugam, kamor želite vnesti kanček morja. Na barvito steno pritrdite bele okvirje z ogledali, če želite svežo in moderno podobo. Jedilno mizo okrasite z belo bazo ali prtom, v sobi pa ne smejo manjkati niti bele talne svetilke in svečniki.

Več idej, kako v prostor umestiti bele dekorativne elemente, pa si oglejte v naši fotogaleriji.