O hiški Kubus

Za individualno hišo Kubus so značilne jasno izražene linije in preprosta, a hkrati razgibana ter funkcionalna struktura. Velike steklene površine v bivalnih prostorih, premišljeni tlorisi, preprosta in sodobno oblikovana zunanjost, velika zunanja terasa in energetska učinkovitost so tiste kvalitete, ki hišo KUBUS naredijo prijetno za bivanje ob nizkih stroških vzdrževanja. Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE, z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Potreba po energiji za ogrevanje znaša ≤13 kWh/m2a, kar hišo uvršča v razred pasivnih hiš. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

O hiši EOS-D 166

Hišo EOS-D 166 iz skupine AVANTGARDE odlikuje energetska varčnost, premišljeni tlorisi, ki omogočajo individualne prostorske rešitve znotraj enakega volumna, preprosta in sodobno oblikovana zunanjost, velika zunanja pokrita terasa ter samostojen nadstrešek za avtomobile. Hiša je grajena s konstrukcijskim sistemom Lumar ENERGY. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Vabimo vas v svet inovativne in energetsko varčne gradnje. Več informacij o dnevu odprtih vrat in prijave na www.lumar.si