Pri domačem moštvu je blestel Tyler Toffoli, ki je dosegel dva gola in zbral še eno podajo. Mike Richards je vpisal zadetek in dve podaji, Dwight King pa je zbral dve podaji. Junak večera pa je bil znova zanesljivi vratar Jonathan Quick, ki je ubranil 25 strelov gostujočega moštva. Vratarja Los Angelesa je ukanil le Dan Hamhuis.

Slovenski zvezdnik v Los Angelesu Kopitar je v statistiko tekme vpisal še en zgrešeni strel proti vratom Vancouvra. Kopitar je vpisal še 13 podajo v letošnji sezoni, na lestvici podajalcev pa je na osmem mestu v ligi. Temu je dodal še štiri zadetke.

»Imeli smo kar nekaj priložnosti, zlasti v prvi tretjini, vendar pa je bil Quick predober. Nismo bili tako obupni, kot kaže izid, vsekakor pa se bomo morali izboljšati. Takšnih napak si ne smemo več privoščiti. Dokazali so, da so zelo dobro in zelo dobro vodeno moštvo, mi pa nismo odigrali svoje najboljše tekme,« je bil razočaran hokejist Vancouvra Daniel Sedin, ki je skupaj z bratom dvojčkom Henrikom že drugo tekmo zapored vpisal strelsko ničlo.

Kralje zdaj čakajo štiri tekme v gosteh. Kopitarja in druščino v noči na sredo čaka gostovanje pri Buffalu, nato pa v noči na petek še tekma v gosteh pri New York Islanders.

Na vrhu lige NHL je Anaheim Ducks z 29 točkami, sedem več od Kopitarjevih kraljev.