V prihodnji sezoni bo Dnevnik namreč kot osrednji medijski pokrovitelj spremljal oba najmočnejša slovenska kluba, pri skupnem sodelovanju pa gre za nov model, saj se večja podjetja in družbe v preteklosti niso v večji meri odločali za sklenitev pogodb z večnima tekmecema kar naenkrat. V tej akciji bo potekala tudi družbenoodgovorna kampanja, v kateri bodo partnerji pod geslom "slovensko je navijati za hokej" navijače po vsej državi spodbujali k športnemu navijanju pri spremljanju hokejskih tekem.

Predsednik uprave Dnevnika mag. Branko Pavlin je izrazil upanje po boljših in uspešnejših časih tako Jesenic kot Olimpije in po tem, da bo lahko naš medij čim večkrat poročal o dobrih vesteh s hokejskih igrišč. Pavlin je obenem dejal, da oba kluba tudi v prihodnje najbrž ne bosta povsem zadovoljna z vsakim objavljenim člankom v časniku, saj bo Dnevnik kljub podpisu pogodb še vedno ostal kritičen, kar je v skladu s profesionalnim novinarstvom.

Olimpijin tabor je ob odsotnosti predsednika kluba Mitje Mejača predstavljal direktor poslovnega partnerja Forvvard Robert Verlič, ki je izpostavil dobro sodelovanje z Dnevnikom v lanski sezoni: "Gre za velik slovenski časopis, hokej pa je eden osrednjih slovenskih športov, ki ima veliko bazo navijačev. Veseli smo, da je Dnevnik podprl obe ekipi, saj brez močnih Jesenic ni močne Olimpije ter nasprotno." Po podpisu pogodbe je bil zadovoljen tudi predsednik jeseniškega kolektiva Slavko Kanalec, ki pri sodelovanju z Dnevnikom vidi velik potencial. "Oba kluba je treba nadgrajevati. Na zahodu države je hokej na ledu šport številka ena, Jesenice pa imajo veliko navijačev po vsej Sloveniji. Sodelovanje z Dnevnikom nam odpira nove možnosti," je povedal Kanalec in hudomušno pristavil, da naša časopisna hiša odslej v vsakem primeru sponzorira novega državnega prvaka, saj sta Olimpija in Jesenice tudi v novi sezoni edini kandidatki za osvojitev naslova najboljšega hokejska kluba v Sloveniji.