Dnevnik.si
Naročite se, prvega vam podarimo

Srečko in Reksi

Najlažje križanke in uganke za najmlajše reševalce. Nagajivi fantič Srečko bo s simpatičnim, zvedavim in nasmejanim prijateljem, dinozaverčkom Reksijem, najmlajše popeljal v svet križank, zank in ugank. Simpatična junaka bosta otrokom z raznimi ugankami približala naravo, kulturo, tehnologijo, družbo, jezik in umetnost. Otroci se bodo skozi igro in zabavo, ki spodbujata radovednost, ustvarjalnost in logično razmišljanje, naučili marsikaj. Da bo vse še bolj zabavno, so reviji dodane nalepke, ki jim je treba v reviji najti pravo mesto.

Najmlajši reševalci lahko s poslanimi rešitvami, ki jih zapišejo na priloženi kupon, sodelujejo v mesečnem nagradnem žrebanju in se potegujejo za eno od 10 praktičnih nagrad.

Tehnični podatki

  • Izid: 20. v mesecu
  • Format: B5
  • Strani: 52
  • Cena: 2,70 EUR

 

Izzivi, ki jih pripravljata Srečko in Reksi so:

Za tiste reševalce, ki že znajo brati in pisati, sta Srečko in Reksi pripravila:

Reksi pa ima raje številke, zato je za mlade reševalce pripravil:

Srečko in Reksi sta tudi zelo ustvarjalna, zato je v vsaki reviji kar nekaj strani, ki jih je treba pobarvati, in čisto za konec vsakič izdata skrivnost v risarskem kotičku, kako se kaj najlažje nariše in ustvari mojstrovino. Vesela sta, če jima mladi umetniki pošljejo svoje risbice, ki jih predstavita v reviji.

Naročite se, prvega vam podarimo